Search for content, post, videos

Gina Carano debuteaza cu Haywire

Campioana si ambasadoarea circuitului de lupte MMA, Gina Carano debuteaza in rolul principal din Haywire: Cursa pentru supravietuire, noul thriller de spionaj regizat de laureatul Premiilor Oscar, Steven Soderbergh. Filmul va avea premiera in cinematografele din Romania din 3 februarie si este distribuit de MediaPro Distribution.

Carano nu se astepta sa ajunga vreodata sa joace rolul principal intr-un asemenea film, dar cea mai mare incurajare pentru noua actrita a fost reprezentata tocmai de calibrul echipei de filmare si al actorilor care completau distributia: ,,Steven Soderbergh m-a inconjurat cu cei mai buni profesionisti din lume, de la inceput pana la final," declara ea. "A fost alaturi de mine si m-a indrumat in fiecare clipa. Cu acest rol, mi-a oferit o sansa unica in viata.", relateaza intr-un comunicat de presa MediaPro Distribution.

Regizorul si-a canalizat energia pentru a o face pe debutanta sa se simta in largul ei. ,,Imi pot imagina cat de ciudat trebuie sa fie pentru un om, care nu este actor, sa fie chemat la o intalnire cu un regizor si apoi sa i se propuna rolul principal intr-un film," spune Soderbergh. ,,Dar ea a fost foarte receptiva. I-am explicat ca vom face filmul in asa fel incat sa punem in valoare punctele ei forte, atat pe cele fizice, cat si pe cele actoricesti. Nu aveam de gand sa-i cer sa faca lucruri de care nu era capabila. Si stiam ca trebuie sa existe si alta femeie, in afara Angelinei Jolie, care sa fie in stare sa tina pasul cu barbaţii," declara el.

Haywire: Cursa pentru supravietuire, un action thriller exploziv in regia lui Steven Soderbergh (Traffic, seria Oceans, Contagion), o aduce in prim plan pe Mallory Kane, interpretata de cea mai sexy luptatoare MMA, Gina Carano. Mallory este un valoros agent secret, la care guvernul american apeleaza de fiecare data cand are de-a face cu o misiune imposibila. Antrenata dupa cele mai inalte standarde, ea este rapida, eficienta si cel mai important, impartiala, o arma perfecta pentru operatiunile periculoase si murdare in care este trimisa.  Dar, in momentul in care Mallory decide sa salveze viata unui jurnalist chinez tinut ostatic, ea devine fara sa stie inamicul numarul unu al guvernului si incepe sa fie vanata de proprii ei colegi. Dupa ce este haituita, batuta crunt si aproape ucisa, agenta incepe sa inteleaga ca singura ei sansa de supravietuire este sa demaste planurile subversive ale guvernului sau, care amenintau de fapt siguranta intregii lumi.

MediaPro Distribution prezinta pe marile ecrane Haywire: Cursa pentru supravietuire, un action thriller senzational cu Gina Carano, Michael Douglas, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Bill Paxton, Channing Tatum si Michael Fassbender in rolurile principale, din 3 februarie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Constanta, Brasov, Tulcea), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *