Search for content, post, videos

Gatul de Lipscani, noua boala provocata de romance

Un american stabilit în Europa de Est a publicat pe blogul personal un ghid al femeilor din Romania. Barbatul a ramas pur si simplu perplex dupa ce a petrecut mai mult timp la noi in tara si a simtit nevoia sa ne laude "frumusetile autohtone".

Astfel, Mark Biernat a introdus notiunea de Gatul de Lipscani, definita de el prin durerea aceea musculara care apare dupa ce intorci de prea multe ori capul după tinerele romance din Centrul Vechi.

El mai este de parere ca femeia obisnuita pe care o poti vedea pe strazile din Bucuresti are mai multa frumusete naturala decat multe dintre vedetele de la Hollywood.

Americanul insa a omis sa precizeze ca exista cazuri in care diavolitele noastre se folosesc de toate calitatile lor pentru a cuceri barbati straini cu situatii financiare bune, din motive lesne de inteles pentru orice cetatean de rand.

Cu toate acestea, un astfel de comportament este admirat de unele dintre femeile din Romania. Acestea fiind spuse, sa lasam americanul sa se bucure de gatul de Lipscani si il sfatuim sa dea o fuga si prin alte cartiere ale Bucurestiului si zone ale tarii noastre.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *