Search for content, post, videos

Gaseste-ti linistea cu rugaciunea Sfantului Teodosie cel Mare! Rosteste aceste cuvinte si vei scapa de pacate

Fiecare om face, fara doar si poate, pacate si de multe ori au sufletul incarcat, fie de greseli mai mici sau mai mari, insa te poti elibera din ele prin credinta. Rugaciunea Teodosie cel Mare este, fara doar si poate, de mare ajutor, motiv pentru care preotii va recomanda sa o rostiti in fiecare zi, cu precadere in fiecare zi de joi.

”Sadit fiind in locasurile Domnului tau, cu preastralucitele tale fapte bune ai inflorit si ai inmultit fiii tai in pustiu, cu ploile lacrimilor tale udandu-i, pastorule al turmelor lui Dumnezeu.

Pentru aceasta, strigam tie: Bucura-te, Parinte Teodosie! Multimile calugarilor, te cinstim pe tine, indreptatorule Teodosie, parintele nostru, ca prin tine am cunoscut a umbla, cu adevarat, pe cararea cea dreapta. Fericit esti ca lui Hristos ai slujit si ai biruit puterea vrajmasului.

Cel ce esti impreuna vorbitor cu ingerii, iar cu dreptii si cu cuviosii impreuna-locuitor, roaga-te Domnului sa miluiasca sufletele noastre.

Impodobindu-ti sufletul tau cu infranare, cu dureri si cu rugaciuni, cu dumnezeiasca cuviinta te-ai facut partas cuviosilor, pururea slavite, si daruri de minuni cu adevarat ai primit, spre a tamadui neputintele celor ce te cinstesc pe tine cu credinta.

Drept aceea si multimile demonilor gonind, dai tamaduiri oamenilor in dar, de Dumnezeu purtatorule Teodosie. Roaga-te lui Hristos Dumnezeu sa daruiasca iertare de greseli celor ce praznuiesc cu dragoste sfanta pomenirea ta. Amin”, este rugaciunea Sfantului Teodosie cel Mare.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *