Search for content, post, videos

Gabriela Cristea, noi marturisiri despre problemele de sanatate! Motivul pentru care va naste inainte de termen

Gabriela Cristea se pregateste sa devina mama pentru a doua oara la mijlocul lunii martie, iar de curand vedeta a dezvaluit ca s-a confruntat cu probleme de sanatate.

In cadrul unui interviu, vedeta a marturisit ca va naste mai devreme, intrucat exista riscul de rupere de uter.

„Eu nasc in martie, undeva pe la jumatate. Eu va trebui sa nasc mai repede pentru ca n-am doi ani intre cezariene, cu doua-trei saptamani mai devreme, pentru ca exista riscul de rupere de uter”, a spus Gabriela.

De asemenea, a precizat ca luna decembrie a venit, pentru ea, cu o laringita cumplita.

„Am fost foarte rau, am facut o laringita virala cu disfonie totala, adica fara voce, nevasta ideala. (…) Fiica mea a zis ca sunt muta si a fost dificil si pentru Tavi. Nu puteam sa articulez deloc. In Ajun de Craciun, dupa ce am terminat de facut bradul, i-am zis lui Tavi si acum sa mergem la spital. Eu sa ma cer la spital, pentru mine e… Nu mai puteam sa respir. Imi faceam probleme sa nu aiba copilul de suferit, sa nu aiba suficient oxigen si asa mai departe.

Si m-am dus la spital si a fost o experineta foarte misto. Fiind gravida, m-au consultat doi medici. Un medic pe partea asta de respiratie, dar si medicul ginecolog. Si era foarte misto, ca venea omul acela care putea teoretic sa ma faca bine cu trei medicamente, ginecologul zicea ca nu are voie (…) Singurul lucru care m-a salvat a fost ca am facut aerosoli cu ser fiziologic.”, a povestit Gabriela Cristea in emisiunea “Xtra Night Show”.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *