Search for content, post, videos

Fondatorul IRIS, DECLARAŢIE-BOMBĂ despre PLECAREA lui Cristi Minculescu: „A făcut o GREŞEALĂ când…”

Există viaţă şi după Minculescu, spune, deschis, fondatorul trupei Iris, Nelu Dumitrescu. El a recunoscut, pentru „ring”, că ultimii ani au fost dificili pentru trupă, şi asta din cauza deciziei greşite a lui Cristi Minculescu de a renunţa la trupă.

Fondatorul Iris mărturiseşte că datorită trupei Cristi Minculescu a fost urcat pe piedestal, însă el nu-i poartă pică, ba, mai mult, dacă s-ar pune problema unui duet Iris-Cristi Minculescu, ar accepta propunerea cu braţele deschise. Rafael, actualul solist, se acomodează cu formaţia, dar în timp.

„E greu fără Cristi, dar şi lui fără noi. Cristi şi-a făcut un nume pe spatele noastru. Am scos albume, am avut evenimente, m-a ascultat şi a reuşit să fie un nume. Am fost o trupă serioasă. Noi nu am mai păstrat legătura, dar dacă vom avea ocazia să facem un duet cu el, nu ar fi nicio problemă. Noi îl aşteptăm cu braţele deschise. Ştim că el a făcut o greşeală când a plecat, dar asta e, nu am ce să fac. Nu ştiu dacă îi pare rău sau nu deoarece nu am mai vorbit”, ne-a povestit Nelu Dumitrescu.

CONTINUAREA AICI

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *