Search for content, post, videos

Folosesti scortisoara importata din China? La ce riscuri te expui

Am fost incantata sa investighez acest subiect deoarece combina 2 dintre lucrurile mele preferate: scortisoara si cercetarea.

Trebuie sa recunosc ca am fost putin surprinsa de concluzia la care am ajuns. Nu exista niciun alt condiment mai relaxant si care ne aduce aminte de copilarie mai mult decat scortisoara. De aceea este important sa cumparam scortisoara de cea mai buna calitate.

Care este diferenta?

Scortisoara reala si celelalte tipuri de scortisoara mai ieftine provin din specii complet diferite de copaci. Scortisoara reala este produsa in Sri Lanka, India, Madagascar, Brazilia sau Insulele Caraibe, in timp ce “sora sa vitrega” creste deobicei in China, Indonesia sau Vietnam.

Alta diferenta este aspectul si gustul. In timp ce scortisoara ce se afla in magazine este deobicei brun-roscata si are un gust usor intepator, scortisoara reala este mult mai deschisa la culoare si are un gust mai dulce.

Cum identifici scortisoara de cea mai buna calitate?

1. Cauta scortisoara care este etichetata ca fiind:

– scortisoara reala
– scortisoara ceylon
– Scortisoara verum

2. Cumpara scortisoara organica pentru a preveni contaminarea cu pesticide si alte chimicale

3. Deobicei este de culoare maronie mai deschisa si este mai prafoasa decat cea pe care o gasim in toate magazinele.

4. Este mai scumpa. Acesta nu este intotdeauna cel mai bun indicator, dar atunci cand este combinat cu trucurile de mai sus poate deveni folositor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *