Search for content, post, videos

Filmul Ben-Hur, din 1959, va fi reecranizat

Reecranizarea filmului “Ben-Hur”, ce urmeaza sa fie incheiata peste doi ani, va fi regizata de Timur Bekmambetov, dupa un scenariu inspirat din romanul lui Lew Wallace, scris de Keith R. Clarke.

 

Actorul britanic Jack Huston a fost angajat de producatorii americani sa joace rolul principal in reecranizarea filmului din 1959, “Ben-Hur”. Conform stirilor aparute in presa americana, actorul a fost ales sa interpreteze rolul printului evreu Judah Ben-Hur, interpretat in versiunea aparuta la sfarsitul anilor ’50 de actorul Charlton Heston.

Starul american Jack Huston s-a facut remarcat, recent, prin interpretarea unor personaje din filme nominalizate la Oscar cu ar fi “American Hustle” (2013), sau roluri biografice, cum ar fi scriitorul din anii ’60 Jack Kerouac, in filmul “Kill Your Darlings”.

Huston, nepotul actritei Angelica Huston, a fost prezent si pe micile ecrane in rolul lui Richard Harrow din serialul “Boardwalk Empire”, din 2012 pana in 2013.

Jack Huston este cunoscut si pentru activitatea sa de actor pe marile scene ale teatrului american. Anul trecut, a jucat intr-o adapatare teatratala a romanului “Strangers on a Train”, scris de Patricia Highsmith. Scenariul pentru teatru a fost scris de John Ridley, nominalizat la Oscar, in 2012, pentru munca depusa la scenariul filmului “12 Years a slave”.

CONTINUAREA PE ROEVENTS.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *