Search for content, post, videos

Fetita de 9 ani care vindeca apa. Ce mesaj are pentru umanitate

Un extras din cartea: Noua umanitate de Mary Rodwell.

„Am primit urmatorul mail de la mama unei fetite de 9 ani dintr-o tara nord-europeana care vorbeste despre abilitatilele copilului de a <vindeca> apa printr-un limbaj stelar. Iata, totodata, ce crede micuta despre Dumnezeu, dar si despre misiunea ei pe pamant:

<Bietii de noi. Bietii copii care s-au oferit voluntari sa vina pe pamant; ne asteapta vremuri dificile, trebuie sa luptam. Sunt aici sa-mi ajut familia sa se trezeasca. Toata lumnea doarme>.

Mama lui Cathy:

Fetita mea de 9 ani foleseste <limbajul stelar> pentru a vindeca apa. Traim intr-o tara nord-europeana si am patru copii. In timp ce eram insarcinata cu primul copil, o <voce> mi-a spus ca micutii nu-mi apartin. Ei doar vin pe pamant prin mine. Acesti copii nu apartin nimanui.

Pana de curand nu am fost constienta de exista lucruri extraterestre.
Fetita mea este speciala si crede ca lumea si regulile conventionale sunt dificile. M-a intrebat de ce nu i se permite sa faca lucrurile in felul ei.

Cathy are abilitati vindecatoare si rosteste cuvinte vindecatoare intr-o limba extraterestra pentru a purifica apa. Am observat ca apa are un gust deosebit dupa ce fetita a lucrat asupra ei. Ea sustine ca foloseste o limba extraterestra, din afara universului nostru.

Cathy primeste mesaje in aceasta limba si le intelege. Ea spune ca aceste mesaje sunt importante. I-am aratat o prezentare in care o femeie vindeca si vorbi in limbi extraterestre. Fetita mea a fost tare bucuroasa, <Inteleg ce scrie>.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *