Search for content, post, videos

Expertii Lyla.ro, de acum la dispozitia voastra!

Dragele noastre, incepand de astazi, Lyla.ro introduce o noua sectiune care va va ajuta sa aflati tot ceea ce va intereseaza de la unii dintre cei mai consacrati experti in sfaturi pentru femei.

Claudia Voicu, autoarea cartii “Confidentele unei fete de oras”, va va oferi de acum incolo sfaturi cu privire la felul in care ar trebui sa va comportati pentru ca sa fiti satisfacute pe plan sentimental si va va da sfaturi cu privire la viata amoroasa. Cu dezinvoltura sa caracteristica, Claudia va sta de azi inainte la dispozitie pentru a va sfatui cu privire la orice fel de problema aveti pe plan personal.

Maria Vintila este expertul Lyla in machiaj. Ea va va oferi cele mai bune sfaturi cu privire la felul in care puteti obtine look-ul pe care il doriti, prin metode simple si va va sta la dispozitie, pe forum, pentru orice fel de intrebare.

O alta prietena a noastra, renumita pentru colaborarile pe care le-a avut in lumea modei, dintre care mentionam colaborarea cu Armani, este Olga Vintaniuc. Ea va va vorbi de azi inainte despre frumusete, in general si va va raspunde tuturor intrebarilor pe care le aveti cu privire la obtinerea imaginii naturale si feminine pe care o doriti.

In speranta ca rubrica EXPERTII LYLA va va avuta de acum incolo, va invitam sa nu va sfiiti si sa intrati in legatura directa cu Olga, Maria si Claudia pentru a afla de la ele tot ceea ce va doriti, pe forum.

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *