Search for content, post, videos

EXCLUSIV Asa a ajuns faimoasa Nicole Cherry. Cine a influentat-o cel mai mult

Nicole Cherry este constienta de faptul ca este una dintre cele mai ascultate artiste din Romania, in ciuda faptului ca are o varsta destul de frageda.

Cantareata, care s-a remarcat printr-un groov occidental si un timbru pe masura, a vorbit in exclusivitate pentru Lyla.ro despre influentele pe care le-a avut de-a lungul timpului in cariera.

Astfel, Nicole si-a adus aminte cu drag de artistii care au influentat-o cel mai mult si a recunoscut ca fiecare dintre ei a influentat-o in felul lui.

„Muzica reprezinta totul pentru mine si nu as putea trai fara ea. Ma inspira genurile Soul, rnb, raggae, pop. Jessie j, Beyonce, Amy Whinehouse, J Balvin, Justin Bieber si multi altii. Insa unii dintre cei mai consacrati artisti si-au pus cu adevarat amprenta asupra mea”

Pharell – inspira distractie, spirit pozitiv, exact cum ma simt eu

Amy Whinehouse – back to black – versurile imi aduc aminte de cantareata, dar ma si intristeaza pt ca nu mai e printre noi

J balvin – Yo te lo dije – pentru ca imi creaza starea permanenta de dans. As asculta-o oricand

Justin Bieber – imi place ca artist, iar piesele lui sunt adolescentine. Ca artist il apreciez enorm, iar toate hiturile lui imi dau o stare pozitiva”, a spus Nicole Cherry, pentru Lyla.ro.

photo3 photo4

VIDEO

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *