Search for content, post, videos

Echipa lyla.ro ureaza LA MULTI ANI tuturor femeilor

In aceasta zi speciala este obligatoriu sa ne gandim la mamele noastre, la sotii, la iubite, la prietene, la profesoare, la colege.

Puteti fii sigure ca lyla.ro se gandeste la toate femeile si va punem la dispozitie o lista cu locuri si concerte la care sa va bucurati in aceasta zi frumoasa de primavara.

LA MULTI ANI!

Joi, 8 martie 2012 si vineri, 9 martie 2012, incepand cu ora 19:30, Stefan Banica va concerta la Circ & Variete Globus din Bucuresti.

Tot joi, de la ora 19:00, Viorica si Ionita de la Clejani vor concerta la Sala Palatului din Bucuresti. Alaturi de taraful lor cei doi le vor povesti spectatorilor despre "Dragostea de la Clejani".

Membrii trupei Bere Gratis vor sustine un concert de Ziua Femeii in clubul Jukebox Venue din Bucuresti, incepand cu ora 20:00.

In data de 8 martie 2012, de la ora 18:30, pe scena din AFI Palace Cotroceni din Bucuresti vor urca Mandinga, Anda Adam, Grasu XXL, Maximilian, Corina, Delia si multi, multi alti in cadrul evenimentului "Super Girl" organizat de PRO FM.

Trupa Holograf va concerta in Club Tribute din Bucuresti. Dan Bittman si colegii sai vor urca pe scena clubului bucurestean incepand cu ora 23:00.

De la ora 21:00, formatia The Amsterdams va concerta unplugged la Clubul Taranului Roman din Bucuresti, cu ocazia Zilei Femeii.

Emanuel Mirea Band va concerta in True Club din Bucuresti, de la ora 22:30, in cadrul unui concert special dedicat doamnelor si domnisoarelor intr-o seara speciala.

Oldies Pub din Sibiu are invitati speciali de Ziua Femeii. Trupa Iris va sustine un concert dupa ora 22:00.

Joi, 8 martie 2012, trupa dIRECTIA 5 va sustine un concert special in Club Le Cinema din Timisoara. Evenimentul cepoarta denumirea "Pentru tine" este dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

De 8 martie, baietii de la stripperi, Chippendales vor fi in Club Heaven din Timișoara.

Invitatii speciali ai serii de joi din Iulius Mall din Cluj-Napoca, in cadrul evenimentelor "Te bucuri ca esti femeie la Iulius Mall", vor fi membrii trupei Akcent.

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, trupa VUNK va concerta in Euphoria Music Club din Cluj-Napoca incepand cu ora 22:00.

Trupa Taxi incheie joi seria de evenimente "Cea mai iubita" , organizata de Iulius Mall din Suceava, cu un concert special dedicat doamnelor si domnisoarelor.

Joi, 8 martie 2012, trupa Antract sarbatoreste 28 de ani de cariera in Divino Lounge & Pub din Ramnicu Valcea.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *