Search for content, post, videos

Ea este femeia anului 2012

Reprezentantii revistei GQ au desemnat-o pe castigatoarea titlului „Femeia Anului” iar alegerea facuta de acestia a uimit pe toata lumea.

Astfel, titlul a fost acordat nimeni alteia decat cantaretei Lana del Rey.

Lana del Rey a primit aces titlu datorita faptului ca se diferentiaza de toate vedetele actuale prin stilul ei vintage si melodiile aproape clasice. Totodata, lana are o viata controversata care este mereu in atentia preseo tabloide.

“Cand GQ.com i-a luat interviul Lanei Del Rey in septembrie 2011, ea era deja o senzatie pe Instagram. Dupa numai un an, Femeia Anului 2012 este un adevarat pot star. Dupa ce a reusit sa intre in gura tuturor, provocand numeroase dezbateri legate de viata ei, Lana a reusit ceea ce isi propune orice star pop bun: Sa fie tot timpul in atentie. Ne-a cucerit cu Video Games si cu albumul sau de debut, Born to Die, a semnat pentru NEXT models, a scris cea mai buna piesa de pe albumul lui Cheryl Cole, a colaborat cu ASAP Rocky si a fost o adevarata muza si model pentru Mulberry, Jaguar si H&M. Cu siguranta anul 2013 va fi tot al ei” au declarat reprezentantii revistei GQ.
Lana Del Rey (nascuta Elizabeth Woolridge Grant pe 21 iunie 1986) este o cantareata si compozitoare americana care si-a facut debutul discografic in anul 2010, odata cu lansarea albumului Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant.

Discul nu s-a bucurat de succes, insa Lana avea sa castige notorietate un an mai tarziu multumita piesei „Video Games”. Bucurandu-se de sustinerea publicatiilor online din intreaga lume, Lana Del Rey a obtinut in octombrie 2011 un contract de management cu casa de discuri Interscope Records, care s-a angajat sa distribuie cel de-al doilea album de studio al artistei – Born to Die (lansat pe 30 ianuarie 2012).

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *