Search for content, post, videos

Dreamcatcher, secretul unui somn usor

Dreamcatcher sau prinzatorul de vise este unul dintre cele mai fascinate obiecte traditionale ale nativilor americani (indienilor).

Prinzatorul de vise traditional a fost destinat alungarii viselor negative, astfel permitand viselor positive sa patrunda.

Acesta are forma unui cerc pe care sunt atasate pene naturale. Pentru nativii americani cercul simboliza putere si unitate. Foarte multe simboluri traditionale au avut forma unui cerc printre care si traditionalul dreamcatcher.

Nativii americani credeau despre aerul noptii ca ar fi plin de vise pozitive si negative.

Prinzatorul de vise, se atarna deasupra patului sau langa pat, fluturand usor in miscarea aerului, prinzand visele bune si alungandu-le pe cele rele.

Se spune ca odata ce ai atarnat un dreamcatcher deasupra patului visele rele nu vor mai patrunde niciodata in somnul unui om, acesta avand parte doar de experiente pozitive de-a lungul noptii.

Secretul unui somn linistit il reprezinta dreamcatcher. Odata ce acesta patrunde in dormitor, dam sansa noptilor linistite si pozitive sa intre in vietile noastre.

Creat dintr-un material usor, in forma de cerc, alaturi de care sunt atarnate pietre, margele, pene si sageti, poate fi secretul unui somn linistit.

Foarte usor de realizat, acesta poate imbunatatii considerabil somnul de-a lungul noptilor. In comert acesta poate fi achizitionat din locurile special destinate obiectelor mistice, traditionale internationale (suveniruri).

Daca iti doresti ca experienta realizarii unui dreamcatcher sa bucure intreaga casa, poti opta pentru crearea acestuia in familie din obiecte pe care le ai la indemana.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *