Search for content, post, videos

Dramele din viata Andreei Banica! Ce i-a lipsit cel mai mult artistei: ”S-a intamplat foarte tarziu…”

Andreea Banica se mandreste acum cu o familie frumoasa, care-i aduce fericire in fiecare clipa. Are doi copii minunati si un sot iubitor, insa viata ei nu a fost deloc usoara, intrucat in copilarie si in adolescenta a trecut prin momente cumplite.

Andreea Banica a vorbit despre drama din viata ei si a marturisit ca mama ei nu i-a spus decat foarte tarziu ”Te iubesc”.

”Am invatat sa-i spun mamei mele TE IUBESC abia cand am aflat ca s-a imbolnavit. Si atunci am simtit ca trebuie sa ii spun asta”, a marturisit Andreea, care a vorbit si despre amintirile pe care le are cu parintii ei.

”Parintii mei nu aveau mult timp la dispozitie sa se ocupe de mine, dar, asa cum am crescut, asa am ajuns astazi. Mama era destul de rece. Mama nu ne spunea TE IUBESC. Mama nu era genul meu, eu sunt mai altfel. Pentru ca am crescut mult timp fara parinti, s-a trezit in mine un sentiment matern pronuntat. L-am invatat si pe Noah sa spuna TE IUBESC. Le-am oferit afectiune multa, iubire multa”, spune Andreea.

De asemenea, ea a dezvaluit ca a avut o relatie foarte apropiata de tatal ei, care a murit in urma unui accident: ”Nu stiu daca amintirile cu tatal meu au fost neaparat cele mai frumoase. Cert este ca era omul care statea si-mi explica lucruri. Cum sa ma comport cu baietii cand m-am marit, ce trebuie sa fac, cum trebuie sa fiu. El mi-a dezvaluit ce inseamna viata, el mi-a explicat foarte multe lucruri, nu mama mea, asa cum ar fi fost normal sa se intample. Am avut o relatie foarte deschisa cu tatal meu. Era un om foarte modern”, a mai precizat ea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *