Search for content, post, videos

Două cântăreţe de muzică populară se bat pe acelaşi bărbat

Un triunghi amoros ieşit din tipare a dat naştere la o adevărată telenovelă în lumea muzicii populare româneşti. De zece ani, Constantin Ionescu (58 de ani), un inginer de sunet cu ştate vechi, s-ar iubi în paralel cu două soliste de muzică populară: Nineta Popa (53 de ani), care îi este soţie, şi Ana Ilca Mureşan (45 de ani), în „rol” de amantă. 

Nici una dintre ele nu pare dispusă să renunţe la dragostea bărbatului care le joacă pe degete.

Constantin Ionescu ar face invidios orice bărbat cu pretenţii de Don Juan. Prima femeie celebră care i-a căzut în mreje a fost solista de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu, care i-a devenit soţie. Sătulă de infidelităţile bărbatului său, cunoscuta artistă a divorţat, atunci când bărbatul ei şi-ar fi adus acasă amanta, nimeni alta decât Nineta Popa.

După divorţul de Mariana, sunetistul a luat-o de nevastă pe Nineta, femeia care i-a distrus căsnicia. Cum lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba, la scurt timp, Ionescu ar fi făcut o pasiune pentru o altă cântăreaţă de muzică populară: Ana Ilca Mureşan. Mai tânără decât soţia lui, Ana ar fi devenit repede amantă oficială, cei doi fiind împreună de zece ani. Surse din anturajul acestuia ne-au spus că atunci când organizează spectacole prin ţară, Constantin Ionescu îşi ia cu el când soţia, când amanta. Cele două femei ar şti una de existenţa celeilalte, dar par să se tolereze reciproc.

VEZI REACTIA NINETEI PE CLICK.RO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *