Search for content, post, videos

Sustine ca este virgina, dar in afara casei invartea barbatii pe degete. Ce facea Carmen cu 3 saptamani inainte de a intra in casa MPFM

In mediul virtual circula zvonul ca Dorian, fostul iubit al lui Carmen, ar fi de fapt Marian, fostul concurent Npm 3 și Mpfm 1.

Intrebata in gala saptamanala daca cumva fostul ei iubit ar fi participat la emisiune in sezoanele trecute, aceasta a negat. Ei bine, se pare ca, Marian a facut publice mai multe imagini care confirma relatia cu concurenta.

Fostul concurent al celui de-al treilea sezon Noră pentru mama și al primului sezon Mireasă pentru fiul meu, a declarat că a avut o relație de aproape trei săptămâni cu Carmen, concurenta actualului sezon Mireasă pentru fiul meu, chiar înainte ca aceasta să intre în casa Mireasă pentru fiul meu. Ba mai mult, conform spuselor lui Marian, Carmen l-a întrebat înainte de a deveni concurentă dacă și-ar dori să intre pentru ea în competiție.

carmen-mpfm6-marian-mpfm1

Pentru a-și sprijini afirmațiile făcute cu privire la relația pe care a avut-o cu Carmen, Marian a oferit blogului mpfm.ralucaneagu.eu două poze din intimitate în care apare alături de concurentă.


marian-npm3-mpfm1-carmen-mpfm6

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *