Search for content, post, videos

Destinatii romantice europene

 

   Te-ai saturat de agitatia de acasa, de toate problemele de zi cu zi si iti doresti o calatorie de neuitat? Alege una dintre cele mai romantice destinatii europene pentru a avea parte de clipe de neuitat alaturi de iubitul sau de sotul tau si pentru a uita pentru cateva zile de toate problemele.

   Amsterdam: Numit drept „Venetia Nordului”, acest oras superb din Olanda, este destinatia ideala pentru o escapada romantica pe care nu o vei uita niciodata. Incepand cu cladirile, adevarate minuni ale arhitecturii si incheind cu canalele care strabat orasul, Amsterdam este o cetate propiece iubirii care nu poate lipsi din itinerarul unui cuplu. Puburi chic, restaurante elegante, muzee istorice si spatii verzi de neuitat. Fie ca este vorba de o excursie in doi sau de o luna de miere, merita sa incercati acest oras deosebit.

   Barcelona: Te-ai saturat de frigul de afara si de zapada care cade neincetat? Vrei sa iesi din rutina si sa incerci ceva nou alaturi de iubitul, prietenul sau sotul tau? Ia-ti imediat biletele pentru Barcelona. Un oras multietnic care imbina cu succes traditiile spaniole cu designurile moderne. Bulevarde sublime intesate de performeri stradali, plaje superbe intesate de baruri care ofera cele mai bune cocktailuri, parcuri verzi, arhitectura deosebita. Barcelona are toate ingredientele de care ai nevoie pentru o calatorie romantica si daca nu ai vazut acest oras trebuie sa o faci cat de curand.

   Venetia: Toata lumea recunoaste ca o plimbare alaturi de iubit intr-o gondola, intr-o seara venetiana, este probabil unul dintre cele mai romantice lucruri pe care le poate trai in viata. Dar venetia nu inseamna numai canale. Inseamna si o bogatie arhitecturala deosebita, inseamna un spirit aparte, pe care nu il mai vei gasi in niciun alt oras european. Romantica prin excelenta, Venetia trebuie inclusa pe lista oraselor de vazut macar o data in viata, alaturi de persoana iubita.

destinatii romantice - paris   Paris: Unul dintre cele mai romantice orase din lume, Parisul este destinatia perfecta pentru cei care vor sa se isi celebreze iubirea intr-un mod aparte. In orice zi din an, indiferent de anotimp, Parisul are un farmec aparte, in special pentru cei indragostiti, pentru care poate oferi o multime de momente de neuitat. Incepand cu plimbarile de pe malul Sennei si incheind cu privelistile oferite de la inaltimea dealului Sacre Coeur, Parisul va fi intotdeauna un oras ideal pentru orice cuplu.

   Praga: Capitala Republicii Cehe este un alt oras cu o atmosfera unica, una fantastica, de poveste, ideala pentru tinerii indragostiti sau cei care se afla in luna de miere. Nimic nu poate fi mai romantic decat o plimbare la Castel sau pe Podul Carol.

   Roma: In fine, nu puteam uita Roma, un alt oras al iubirii pe care cuplurile din intreaga lume il aleg fara tagada ca fiind unul dintre cele mai romantice din lume. Un oras cu un farmec aparte, un oras in care istoria vorbeste de la sine si care cu siguranta nu va fi uitat prea curand de niciun turist care il viziteaza.
 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *