Search for content, post, videos

Delia, despre momentul delicat din casnicie: ”Suntem destul de…”

Delia este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite artiste de la noi, iar acum aceasta a vorbit, in cadrul unui interviu pentru Viva!, despre viata ei personala, dar nu numai.

Intrebata cum reuseste sa aiba o casnicie, Delia a marturisit ca isi face timp mereu pentru sotul ei.
”Relatia noastra a evoluat firesc, cam ca in majoritatea cazurilor. Nu am avut intamplari nefericite, totul merge normal. Mi se pare ca nu ne facem suficient de mult timp pentru noi si chiar as vrea sa ma ocup de acest aspect: sa am mai mult timp liber si sa calatoresc mai mult sau sa stau degeaba mai mult. (rade) Nu stiu in ce masura pot, dar aceasta imi este dorinta. Asta trebuie sa faci cat traiesti, sa calatoresti, nu trebuie sa fii sluga nimanui, a niciunui sistem, a niciunui sef. Mi se pare ca, daca ai optiunea aceasta, e sinucidere curata sa nu o faci.”, a spus ea pentru VIVA.

De asemenea, ea a marturisit ca nu crede in suflete-pereche, dar crede in ”chimie”.

”Nu stiu daca cred in suflete-pereche, dar cred in chimie foarte mult, cred ca, asa cum hormonii ne aduna si ne fac sa ne cunoastem, si chimia ne tine legati sau nu. In asta cred, in chimie.”, a mai spus ea.

Intrebata despre cel mai greu moment din casnicie, ea a marturisit ca totul merge bine intre ei.

”Nu cred ca am avut vreun moment delicat de cand suntem impreuna. Noi nu ne prea certam, de fapt nu avem timp sa ne certam prea mult (rade) si nu suntem niciunul genul acela agresiv verbal sau certaret. Suntem destul de „easy going“ amandoi, ne place lejeritatea, ne place comoditatea.”, a mai dezvaluit ea.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *