Search for content, post, videos

Deichmann: 5 ani, 50 de magazine!

La implinirea a 5 ani de prezenta pe piata din Romania, Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, sarbatoreste prin deschiderea magazinului cu numarul 50, in Centrul Comercial Liberty Center din Bucuresti. Inaugurarea are loc joi, 10 Mai 2012.

Magazinul din Liberty Center va fi al saselea magazin Deichmann in capitala. Clientele sunt asteptate cu o multime de oferte surpriza la cele mai noi modele de pantofi, din colectia primavara-vara.

La Deichmann gasesti expuse in raft ultimele trenduri in materie de incaltaminte, asemanatoare cu modelele apărute pe podiumuri,  în colecţiile de primavară – vara  2012 ale celor mai celebri designeri, toate la preturi accesibile. Pantofii cu platformă, toc subţire, toc bloc, sau sandale cu talpă ortopedică cu împletituri – noi iti intelegem dorinta de a avea cate o pereche din fiecare. Cu preturile noastre avantajoase si oferta de modele diverse pe care o propunem, poti achizitiona cate o pereche de pantofi pe care sa o asortezi la fiecare tinuta pe care o porti.

Halle Berry este de parere ca pantofii sunt  o expresie a personalitatii. Ei tradeaza multe despre cea care ii poarta. Cand coafura si pantofii se potrivesc, se potriveste si restul. Toate femeile pasionate de moda stiu ca o pereche de pantofi bine aleasa poate fi piesa de rezistenta a garderobei si ca poate pune acel „Je Ne Sais Quoi” chiar si intr-o tinuta banala.

Pantofii, expresie a personalitatiiDatorita modelelor variate si moderne, dar si a preturilor accesibile, Deichmann este lider de piata si se afla in topul preferintelor romanilor. Retailerul isi propune pentru anul 2012 sa fie si mai aproape de clientii lui prin extinderea lantului de magazine atat in capitala cat si in tara.

Inaugurarea magazinului din mall-ul Liberty Center este cea mai buna ocazie sa-ti completezi garderoba, profitand in acelasi timp de ofertele speciale pe care le-am pregatit. In plus, pentru orice achizitie vei avea o sansa de a juca la Roata Norocului amplasata in magazin.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *