Search for content, post, videos

Decizie drastica luata de mama Antoniei! A marturisit totul in urma cu putin timp: ”Vreau…”

Antonia este una dintre cele mai frumoase cantarete de la noi si se mandreste cu o mama superba, care acum, la 51 de ani, a luat o decizie drastica.

Denise Iacobescu este, fara doar si poate, o bunica atipica. Ea nu-si va petrece timpul cu nepotii ei, ci pe bancile scolii, intrucat acasta vrea sa se inscrie la facultate si, ba mai mult, a decis si ce profil sa urmeze.

Denise Iacobescu nu-si arata varsta si se mentine intr-o forma fizica de invidiat. Ba mai mult, acum, ea are planuri mari, intrucat vrea sa se inscrie la facultate, unde va studia psihologia.

“Luna viitoare vreau sa ma inscriu la facultate, la Psihologie, ca sa ii studiez pe cei mici. O sa studiez ‘Psihologia copilului’. Dupa aceea, vreau sa merg la Maia, sa stau cu ea. Daca merg si imi petrec vara cu ea, eu sunt cea mai fericita. Nu stiu cat timp o sa stam la ea, in functie de cat poate Antonia. De la 3-4 zile la o saptamana, suntem limitati de concertele Antoniei”, a declarat Denise Iacobescu.

Denise Iacobescu (51 de ani), mama Antoniei (28 de ani), e de departe cea mai sexy bunicuta de la noi. Bruneta a muncit de mica si a activat in mai multe domenii. In urma cu doi ani, ea se angajeze la unul dintre magazinele stilistei Adina Buzatu. Amabila, mama vedetei s-a descurcat foarte bine cu clientii, dar a renuntat inainte ca Antonia sa aduca pe lume al doilea copil al lui Alex Velea, micutul Achim. De altfel, de-a lungul timpului, Denise Iacobescu a fost angajata potrivita la locul potrivit.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *