Search for content, post, videos

Cursurile ISEE-Shooting Science in Bucuresti

ISEE-Shooting Science anunta deschiderea inscrierilor pentru un nou curs de fotografie, care va avea loc in perioada 16 martie-5 aprilie ac. Daca din 2010 cursul s-a tinut la Brasov, in 2015 ISEE-Shooting Science marcheaza introducerea pe piata din Bucuresti prin lansarea unui nou curs, upgradat, restructurat si readaptat noii locatii si targetului tinta.

Inceputurile ISEE Shooting Science sunt strans legate de mascota ISEE si de Dl.Patrat. Ideea de baza a cursului este ca un cursant invata mult mai bine daca este ucenic si daca are sansa sa aplice ceea ce invata, asistati de Andreea Drilea, fotograf cu experienta atat in domeniul imaginii, cat si in predare.

Cursul are doua module, impartite in functie de dificultate, urmate de workshop-uri. Primul modul, ce va avea loc in perioada 6 aprilie-19 mai, se bazeaza pe notiunile fundamentale ale fotografiei. Cursantii au ocazia sa invete despre structura si functionalitatea aparatului foto, ceea ce ii ajuta ulterior in shootingurile programate. Manualul este structurat in jurul sfaturilor si povestilor din viata Dl.Patrat, cel care va supraveghea cursantul in parcursul sau catre o posibila cariera fotografica.

Pentru ca nu este suficient sa stii teorie, cursul ISEE Shooting Science pune accent pe partea practica, avand in fiecare saptamana o sedinta teoretica urmata de o sedinta in care cursantii au sansa de a aplica teoria invatata. Sedintele foto sunt realizate in spatii nonconformiste, iar echipa din spatele cursului se ocupa de organizare.

La terminarea primului modul, cursantul va stii sa identifice componentele aparatului foto si relatia dintre ele, cum se realizeaza fotografiile alb negru, street-style, peisaj, macro, portretistica, nocturna, arhitectura, dar si sa capteze la lumina naturala sau cat de mult ajuta lumina de studio. De asemenea, cursantul poate pune bazele unui portofoliu personal, pe care il va completa la finalul celor doua module.

Despre Andreea Drilea: Urmand o educatie in domeniul artistic, Andreea Drilea se specializeaza in fotografie. Are o experienta de peste 12 ani in educatie si predare si profeseaza ca fotograf din 2006. Din 2006 preda fotografie in Brasov, iar in 2010 pune bazele proiectului ISEE Shooting Science, primul curs de fotografie in care accentul se pune pe practica si pe dezvoltarea simtului estetic prin stapanirea tehnicilor.

CLICK AICI PENTRU INSCRIERE

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *