Search for content, post, videos

Cum sa-ti decorezi dormitorul pentru a atinge fericirea

Dormitorul are un loc foarte important in viata orcarui om, pentru acest lucru trebuie sa aflii exact ce se poarta, ce culori sunt potrivite pentru dormitor, ce mobila sa alegi, ce tip de saltea sa folosesti si care este lenjeria potrivita pentru tine.

Daca alegi exact culorile in tendinte trebuie sa aflii ce culori sunt cele mai potrivite pentru peretii unui dormitor.

Verdele este culoarea cea mai potrivita pentru un dormitor. Cu un aer ce te duce direct in natura, verdele este o culoare calmanta, destresanta, perfecta pentru un somn lung si linistit.

Culorile calde in general sunt cele mai potrivite pentru orice incapere din casa ta. Trebuie tinut cont de luminozitate in mod special.

Trebuie sa avem grija atunci cand alegem o culoare anume pentru peretii dormitorului tau si sa tinem cont de asta atunci ca ne decidem asupra mobile din dormitor.

Culorile deschise sunt cele mai potrivite si atunci cand alegem mobila. Patul este un element cheie in dormitorul fiecarei persoane, acesta trebuie ales cu grija in functie de numarul persoanelor ce vor dormi in acel loc.

Fie ca este pat de o persoana sau matrimonial, trebuie avuta mare grija in alegerea lui si in alegerea saltelei. O saltea ortopedica se va potrivi excelent cu corpul tau.

Un alt element important in decorarea dormitorului o are fereastra. Perdelele joaca un rol foarte important in ceea ce priveste confortul din incaperea respectiva.

Trebuie sa alegi culori calde pentru fiecare element din dormitor. De la pereti, la culoarea mobilei, la culoarea perdelelor si alegerea saltelei.

Fiecare pas pe care il urmezi trebuie respectat cu atentie pentru confortul ulterior.

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *