Search for content, post, videos

Cum sa scapi de mirosurile neplacute din frigider! Trucurile pe care trebuie sa le stie orice gospodina

Condimentele delicioase ce au puterea de a da savoare mancarurilor lasa in urma mirosuri nu tocmai placute in frigider, motiv pentru care iti propunem cateva solutii simple pentru a scapa de ele.

Sa speli rafturile frigiderului cu detergent de vase nu e suficient, pentru ca mirosurile puternice nu dispar rapid, motiv pentru care iti propunem sa apelezi la aceste trucuri.

Otet si bicarbonat

Cea mai simpla solutie pentru a scapa de mirosurile din frigider e sa amesteci doua linguri cu otet si doua de bicarbonat. Scoate din frigider alimentele si aplica solutia obtinuta. Asteapta 15 minute sa actioneze, dupa care spala cu apa curata si rece.

Lamaie si vanilie

Sunt arome delicioase, ce s-au dovedit a fi perfecte si pentru a elimina mirosurile persistente. Pune o cescuta cu suc de lamaie proaspat stors, in care ai presarat zahar vanilinat, pe raftul de sus al frigiderului. Va elimina izul de branzeturi si carnuri.

Folia de aluminiu ori alimentara

Desi nu e indicat sa gatesti in aluminiu, folia de acest tip, precum si cea alimentara o poti folosi pentru a acoperi alimentele, pentru a preveni imprastierea mirosurilor neplacute.

Boabe de cafea

Pentru inlaturarea mirosului neplacut din frigider, pune cafea proaspat macinata intr-un recipient fara capac. Cafeaua va acoperi mirosurile de mancare. De asemenea, boabele de cafea pot fi folosite si pentru a inlatura si alte mirosuri din locuinta ta, mai ales mirosul de tigara.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *