Search for content, post, videos

Cum sa faci o impresie buna

Cum sa nu iti pierzi increderea de sine atunci cand oamenii din nu isi fac o impresie buna despre tine?  Oricum, daca se întâmpla asa ceva nu trebuie să pui pauza vietii si să eviti întalnirile cu oameni noi.

1. Incepe o conversatie in lift
Incepand o conversatie in lift sau pe scari iti poti prezenta pe scurt CV-ul. Limiteaza-te la 3-4 propozitii.

2. Cele 3 tipuri de strangeri de mana
Exista 3 tipuri de strangeri de mana de care trebuie sa stii. Atunci cand iei pe cineva de mana de deasupra este un semn de putere, dedesubt inseamna supunere, insa atunci cand ne consideram egali cu cel din fata noastra mainile noastre sunt la acelasi nivel. Aceasta strangere de mana trebuie folosita la prima intalnire.

3. Amesteca relatiile de la birou cu viata personala
Daca esti capabil sa vorbesti doar despre viata ta personala poti parea neprofesional. Daca te axezi doar pe afaceri, nimeni nu isi va aminti de tine. Intalnirile in scop de serviciu sunt monotone, asa ca adauga cateva detalii personale pentru a crea o impresie de durata.

4. Imparte caldura
Inca din copilarie suntem obisnuiti sa asociem caldura cu increderea. Daca ai mereu mainile reci sau intalnirea are loc iarna, incalzeste-te cu o cafea sau cu un feon inainte.

5. Nu te sfii sa iti impartasesti defectele
Toti vor sa fie priviti cu admiratie, insa majoritatea oamenilor sunt respingatori cu cei care vor sa para perfecti. Fii tu insati si nu-ti fie teama sa faci greseli. Lasand pe cineva sa te corecteze, veti forma o conexiune.

6. Pregateste-te pentru o viitoare intalnire
Imagineaza-ti o prima intalnire cu cineva. Incearca sa iti imaginezi dialogul pe care crezi ca il veti avea. Pregateste intrebari si o scurta descriere despre tine.

7. Lucreaza la imaginea taInainte sa te intalnesti cu persoane noi, gandeste-te bine la imaginea pe care doresti sa o ai. Este indeajuns sa scoti un singur lucru unic in evidenta. Trebuie sa incerci sa arati ca ai un simt al stilului. Pe aceasta cale vei crea impresia de stima de sine si de independenta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *