Search for content, post, videos

Cum sa atragi norocul in casa inainte de Craciun! Trucurile pe care trebuie sa le incerci

Ai spus mereu ca norocul te ocoleste? Ei bine, renunta la aceasta idee si intampina noul an cu zambetul pe buze si cu un pic de noroc.

Mai exact, se pare ca poti sa atragi norocul in casa ta, iar Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au dezvaluit ce trebuie sa faci.

„Se iau trei foi de dafin care se ung cu ulei de mandarin. Pe una o pastrezi unde tii banii, in portofel, pe una unde tii banii in casa si pe una la serviciu. Se iau 4 frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare in casa, sub forma de cruce. Acestea aduc noroc si bogatie. Se leaga cinci frunze de dafin cu o ata rosie. Se spune: „Frunza de dafin care esti crescuta sub razele puternice ale soarelui, te rog sa imi aduci in casa noroc si fericire”. Se agata deasupra usii de la intrare”, a dezvaluit Lidia Fecioru.

De asemenea, o alta metoda ca sa atragi norocul de partea ta este sa gauresti o moneda in centru, la care sa pui cheile de la casa. Este, insa, important ca moneda aleasa sa aiba cifra 2 sau 15.

De asemenea, conform regulilor Feng Shui se spune ca bucataria este incaperea de care depinde prosperitatea, fapt pentru care este musai sa ai mereu curat si sa speli, de asemenea, cuptorul si aragazul, dar si vasele sa le speli dupa fiecare masa, intrucat asa vei atrage prosperitatea de partea ta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *