Search for content, post, videos

Cu cât timp înainte de nuntă se alege rochia de mireasă?

Cu cât timp înainte de nuntă se alege rochia de mireasă?

Rochia de mireasă este, dincolo de piesa vestimentară centrală a nunții, și un adevărat simbol. Rochia de mireasă nu se uită, ci este păstrată peste ani ca o mărturie a unui eveniment important. Din acest motiv este necesar ca rochia să fie aleasă în mod corect, iar momentul alegerii este foarte important. Află când este momentul potrivit să alegi rochia de nuntă și care sunt aspectele la care trebuie să fii atentă.

Alege rochia doar după ce ai participat la târguri de nunți

Rochia de mireasă nu trebuie să fie aleasă în grabă, așa că este recomandat să îți acorzi timp. Poți participa la târguri de nunți pentru a observa tendințele și modelele de rochii de mireasă care se vor purta în perioada de timp în care se va petrece nunta ta. Vei găsi un număr mare de expozanți, așadar o multitudine de oferte din care vei putea alege.

Alege rochia după ce discuți cu un consultant

Cu siguranță îți vei dori ca rochia ta să fie perfectă, iar acest lucru înseamnă că va trebui să apelezi la firme sau magazine care să îți ofere și consultanță specializată. Vei beneficia în acest fel de ajutor și suport în vederea alegerii rochiei, iar acest lucru va fi foarte avantajos deoarece te va scuti de timp pierdut și de frustrările de a nu găsi rochia care ți se potrivește.

În plus consultantul va ști să îți spună în cât timp se pot face ajustările, dacă sunt necesare, sau îți va putea recomanda rochii speciale, personalizate în funcție de forma corpului tău sau în funcție de preferințele tale.

Mai mult decât atât, în magazinele dedicate cu rochii de mireasă pot fi găsite și modele unice și deosebite de rochii de seară, astfel că poți oricând să alegi rochiile pentru domnișoarele de onoare sau poți veni cu prietenele pentru ca și acestea să își poată alege rochia pentru nuntă.

Poți, spre exemplu, să faci o vizită în salonul Bella Sposa, acolo unde vei găsi o multitudine de modele actuale de rochii de mireasă, rochii de seara, dar și accesorii specifice care să completeze într-un mod ideal ținutele în cea mai importantă zi a vieții tale.

Alege rochia în funcție de evenimentele viitoare

Uneori nunțile decurg fluid, fără schimbări majore sau evenimente care să schimbe radical alegerile vestimentare. Totuși, ia în calcul modificările de greutate sau o potențială sarcină, caz în care va trebui să alegi rochia cât mai aproape de eveniment sau să optezi pentru modele reglabile de rochii de mireasă, cum ar fi cele cu corset. Alegerea rochiei de mireasă trebuie să țină cont de aceste aspecte, pentru a avea certitudinea că ținuta ta perfectă îți va fi potrivită în ziua nunții tale. Acordă-ți timp pentru a verifica ofertele și pentru a proba modelele dorite, indiferent de schimbările prin care vei trece până în ziua nunții. Solicită ajutorul unei prietene sau unui consultant specializat și transformă nunta ta într-un eveniment cu adevărat memorabil, de care să îți amintești întotdeauna cu plăcere

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *