Search for content, post, videos

Ciulama de aripioare de pui cu ciuperci si mamaliguta

Iata reteta castigatoare de astazi din cadrul emisiunii „Mama mea gateste mai bine” – Ciulama de aripioare de pui cu ciuperci si mamaliguta.

INGREDIENTE – 4 PORTII

  •  Aripioare de pui
  • Ulei
  • Sare
  • Piper
  • Făină
  • Mălai
  • Un borcan de ciuperci
  • Smântână
  • Unt
  • Mărar
  • Condimente de pui
  •  

MOD DE PREPARARE

  •  Se curăţă aripioarele de pui şi se pun la fiert cu sare
  • Zeama de la ciuperci se freacă cu două linguri de făină
  • În apa cu sare se toarnă mălai şi puţin ulei, pentru mămăligă. Se amestecă constant, să nu facă cocoloaşe.
  • Într-ocrăticioară se pune unt la topit şi se adaugă amestecul de făină. Se adaugă făină şi se stinge cu  supă de la puiul care a fiert. Se sărează şi se amestecă până ajune la consistenţa dorită.
  • Se adaugă ciupercile tăiate şi se lasă la fiert
  • Aripioarele fierte de pui se adaugă în ciulama şi se mai lasă puţin la fiert.
  • Ciulamaua se montează pe farfurie, alături de mămăligă, pe care se pune puţină smântână. Se presară puţin mărar tocat.
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *