Search for content, post, videos

Citim horoscopul sau nu?

 

   Multi dintre noi isi incep ziua cu trecerea in revista rapida a unui horoscop zilnic, pe care il citesc atat pentru ei cat si pentru restul familiei. Uneori ziua incepe cu o speranta, alteori cu o teama, ca ceea ce se spun astrele ar putea fi sau nu de rau augur. E greu sa gasesti insa un horoscop zilnic autentic, acum cand marea majoritate a publicatiilor nici nu mai au timp pentru a-si corecta articolele. Multe dintre acestea sunt doar niste reeditari ale unor predictii astrologice vechi, reasezate si rescrise pentru a se potrivi unei anumite perioade sau alta din an, unor anumite zodii sau altele.

   Solutia alternativa ar fi o incercare de a ne face predictiile singuri, pe baza unor alte repere. Cel mai cunoscut procedeu de a privi oarecum in viitor, un procedeu folosit din cele mai vechi timpuri de catre oamenii din lumea intreaga este analiza viselor. 

   

Nu ai nevoie in acest caz decat de un dictionar de vise si cateva minute la dispozitie pentru a analiza imaginile onirice transmise de creierul tau pe timpul noptii si mesajele ascunse din spatele acestora. Sunt multi care se bazeaza pe acest procedeu, ca fiind singurul in care au incredere si singurul despre care s-au lamurit ca fiind satisfacator.

    

Uneori, ambele variante pot fi acceptabile, cu conditia sa le preluam din surse credibile. Horoscopul, asa cum trebuie sa fie el, nu e usor de intocmit si de aceea sursele autentice sunt destul de putine . Femei Ok (Click aici pentru a vizita) insa ne pune la dispozitie ambele versiuni de predictie, versiuni autentice si demne de luat inseamna, atat pentru horoscopul zilnic de care avem nevoie primul lucru dupa cafeaua de dimineata cat si in ceea ce priveste un dictionar de vise de la A la Z astfel incat ambele domenii sa fie bine acoperite si sa poata satisface toate nevoile.

   

Voi cum procedati? Cititi horoscopul, analizati visele sau niciuna din doua? Aveti incredere in predictiile astrologice, cele onirice, sau va incredeti doar in propriile persoane si in propriile posibilitati?

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *