Search for content, post, videos

Charlize Theron, accident in timpul filmarilor

In timpul filmarilor se intampla fel de fel de accidente. Actrita Charlize Theron a avut parte de un incident mai putin obisnuit. In timp ce interpreta rolul masterei din filmul “Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator” si-a rupt un muschi al abdomenului din cauza tonului ridicat pe care a trebuit sa il foloseasca aproape constant la filmari.

„Mi-a facut placere sa tip la oameni. Am tipat atat de mult, incat mi-am rupt un muschi al burtii, lucru despre care nu auzisem pana acum ca ar fi posibil”, a declarat Charlize  pentru MTV News.

„La filmari poti sa faci glume despre atitudinea pe care o abordezi, pentru ca esti in acea costumatie deloc confortabila si, uneori, se justifica. Insa eu ma purtam de parca toata lumea trebuia sa ma tina in palma: Ma doare, ah, nu pot sa merg pana la standul cu mancare, spuneam. Devenisem o persoana foarte nesuferita. Bine, eu ziceam ca este din cauza costumului. Dar nu era adevarat. Pur si simplu, acesta era felul in care ma purtam”, a spus actrita.

Filmul “Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator”va fi lansat in cinematografele din Romania cu incepere de la 1 iunie. Pe langa Charlize Theron din distributia filmului mai fac parte Kristen Stewart si Chris Hemsworth.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *