Search for content, post, videos

Cele mai socante scandaluri sexuale de la Olimpiada

De obicei, dupa terminarea Olimpiadei, sunt dezvaluiete publicului si lucrurile mai picante despre ce se intampla in satele olimpice dupa ce sportivi au incheiat competitia.

In mod natural, scandalurile sexuale nu lipsesc din peisaj. Iata cele mai socante scandaluri sexuale de la Olimpiada.

Fotografiile care au facut inconjurul lumii

Lindsey Vonn, una dintre cele mai importante schioare din SUA, a castigat doua medalii la Jocurile Olimpice. In urma cu cativa ani sportiva a fost protagonista unui pictorial fierbinte aparut in revista Sports Illustrated.

Pe durata pictorialului Lindsey a scapat de haine si s-a lasat fotografiata acoperita de un costum de baie, pictat direct pe trupul ei.

Si-a deschis bordel ca sa stranga bani pentru Olimpiada

Participarea la Olimpiada organizata la de la Beijing in 2008 l-a costat pe luptatorul neozeelandez Logan Campbell practicant de taekwondo  in jur de 150.000 de dolari. Ca sa participe la editia de la Londra (2012), avea nevoie de inca 300.000 de dolari asa ca s-a gandit la o cale usoara de a-i procura: a deschis un bordel in tara natala, unde acest lucru este legal. Insa Comitetul Olimpic din Noua Zeelanda i-a cerut sa renunte la orice asociere cu prostitutia. Campbell a vandut bordelul si s-a intors in lotul olimpic insa a fost eliminat chiar de la prima lupta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *