Search for content, post, videos

Cele mai simple metode prin care poti indeparta mirosurile neplacute din pantofi

Daca te confrunti cu mirosuri neplacute din cauza pantofilor pe care-i porti iti propunem cateva trucuri simple, ce te vor ajuta sa scapi de ele.

Spala incaltamintea

Pantofii sport, care sunt realizati din diferite materiale textile si sintetice, pot fi spalati cu usurinta cu apa si detergent. Ba mai mult, pot fi curatati chiar si in masina de spalat, daca le-ai curatat talpa in prealabil.

Cum cureti pantofii din piele naturala

Daca mirosul neplacut il simti dupa ce porti pantofi din piele naturala iti propunem un truc simplu, intrucat acestia nu pot fi spalati. Astfel, curata-i la interior cu o discheta de vata imbibata in apa calda si putin balsam de rufe. Balsamul parfumeaza si curata petele de transpiratie. Lasa-i apoi sa se usuce in aer liber, fara sa folosesti uscatorul de par sau caloriferul. Nu ii pune nici in soare, deoarece pielea naturala se usuca si devine rigida la temperaturi mari.

Bicarbonatul, o minune

Ca sa scapi de mirosul neplacut al pantofilor tot ce trebuie sa faci este sa pulverizezi o lingura de bicarbonat in pantofi si mai apoi sa lasi pudra sa actioneze timp de trei ore. Curata mai apoi cu un burete umed si picura cateva picaturi de ulei esential de citrice sau de eucalipt. Aceste arome sunt mai puternice decat altele, dar deosebit de placute si vor indeparta mirosurile grele din pantofi pentru o perioada de cel putin 7 – 10 zile.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *