Search for content, post, videos

Cele mai scumpe rase de caini din luma carora nu le vei putea rezista

Cainele este considerat cel mai bun prieten al omului, iar daca vrei ca prietenul tau sa fie de o anumita rasa, pedigree sau culoare, poti ajunge sa platesti bani buni.

Exista multi caini pe care doar oamenii bogati si-i pot permite, iar noi am facut o lista cu cei mai scumpi.

Dogo Argentino (1.000-4.000 de dolari)
Aceasta rasa pare infricosatoare, iar ca rasa de vanatoare si paza, pot fi destul de agresivi. Trebuie sa angajezi un dresor bun deoarece acest caine poate fi foarte periculos daca nu este dresat asa cum trebuie. Cei care isi doresc un caine perfect de paza pentru familia lor, trebuie sa plateasca pana la 4000 de dolari pentru un pui de catel.

Akita Inu (800-4.500 de dolari)
Akita este originar din Japonia, insa acum exista doua feluri de Akita Inu: japonez si american. Acesti caini sunt extrem de loiali, insa pot fi si incapatanati si dominanti, avand nevoie de mult dresaj. Rasa pura japoneza este mai scumpa si poate ajunge la 4500 de dolari.

Rottweiler (1.000-6.000 de dolari)
Acesti caini sunt buni gardieni si sunt foarte protectori cand vine vorba de familia lor. Sunt adesea folositi ca si caini de cautare si salvare, caini de politie si caini ghid. Desi aceasta rasa este foarta comuna si bine cunoscuta astazi, unele exemplare va pot costa chiar si 6.000 de dolari, in functie de pedigree.

Mastiff Tibetan (2.500- 7.000 de dolari)
Triburile nomade antice din China, Nepal si Tibet foloseau acesti caini pentru a-si proteja oile de pradatori. Mastiful Tibetan este una dintre cele mai mari rase de protectie din lume. Acesti caini pot ajunge la 85 cm inaltime si o greutate de 160 de kilograme. In 2014, a fost raportat ca cel mai scump caine din lume este Mastifful Tibetan, dupa ce un exemplar s-a vandut cu 1,9 milioane de dolari.

Samoyed (4.000- 11.000 de dolari)
Aceasta frumusete pufoasa a fost crescuta in Siberia pentru a ajuta renii si a trage la sanie. Blana lor alba este atat de moale, incat unii oameni o folosesc pentru a tricota. Gura lor rasturnata arata ca un zambet. Este un prieten foarte frumos si de ajutor, dar si foarte scump.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *