Search for content, post, videos

Cele mai neobișnuite lucruri pe care le fac modelele de videochat pe internet

Cele mai neobișnuite lucruri pe care le fac modelele de videochat pe internet

Dacă ai început să cauți cele mai bune oferte de angajări videochat Iași sau în orașul tău ca să-ți rotunjești veniturile, probabil că ți-ai pus măcar o dată întrebarea ce trebuie să facă mai exact modelele de videochat atunci când își petrec timpul online.

Așa cum probabil știai deja, modelele de videochat nu câștigă bani decât atunci când vorbesc în privat cu fanii lor de pe platformele de specialitate, așa că, uneori, cele mai ambițioase dintre ele, apelează și la unele metode mai puțin obișnuite pentru a prelungi cât mai mult o conversație.

În acest articol am adunat laolaltă câteva din cele mai neobișnuite experiențe prin care susțin că au trecut modelele de videochat din diferite colțuri ale lumii și le-am ordonat într-o listă care sperăm să te ajute să-ți faci o idee cât mai clară cu privire la ceea ce presupune de fapt această meserie.

Lucruri neobișnuite pe care le-au făcut modelele de videochat în fața camerelor web

#1 Consultații cu privire la vestimentație

Un model de videochat, fostă studentă la o facultate de prestigiu din Marea Britanie, povestește cum în vremea studenției, ca să câștige un ban în plus s-a apucat de videochat și unul din fanii ei o apela în fiecare zi ca să-l vadă cum se îmbracă în rochiile soției și să-i spună că-i stă bine.

Poate părea ceva stranie o astfel de cerere venită din partea unui bărbat, dar dacă stai să te gândești puțin, practica lui era cum nu se poate mai inofensivă și modelul în cauză câștiga bani în cel mai ușor mod cu putință.

#2 Jocuri video în echipă

Toate modelele de videochat se joacă în fața camerelor web, dar unele din acestea duc ideea de joc la un cu totul alt nivel. Așa este și cazul unui model devenit celebru peste noapte după ce a povestit într-un interviu că a jucat o campanie mai lungă de 40 de ore cu unul din fanii săi.

Acesta era foarte pasionat de un anumit joc virtual, multiplayer și și-a dorit mult o parteneră care să-i țină companie pe tot parcursul unei campanii foarte lungi. Și cu toate că nu a reușit să stabilească niciun record mondial când a jucat cu modelul său preferat, povestește că s-a distrat pe cinste și i-ar plăcea la un moment dat să repete experiența.

#3 Interpretări ale manechinelor de ceară

În general, manechinele de ceară imită oamenii normali și nu invers, dar un model din România, care a reușit să câștige o mică avere într-un timp foarte scurt povestește cum în fiecare zi, la muncă, era căutată de un bărbat care îi cerea să stea nemișcată în fața camerei web.

Și cu toate că această provocare ar putea părea o nimica toată, modelul povestește că în realitate este foarte greu să îndeplinești o astfel de misiune, mai ales atunci când nu ai voie nici măcar să clipești.

#4 Baie în suc de sfeclă roșie

Îți place sfecla roșie? Dacă da, atunci e bine pentru că s-ar putea să dai uneori peste persoane care îți spun că vor să te vadă cum te îmbăiezi cu ea. Cel puțin așa povestește un model canadian de succes.

Fata zice că a făcut multe lucruri pentru bani, în fața camerelor web, dar la capitolul ciudățenii, nimic nu întrece baia în zeamă de sfeclă roșie.

De ce să citești despre experiențele altor modele de videochat?

Să știi că studiul ajută foarte mult dacă vrei să fii un model de videochat apreciat, care câștigă foarte bine. Așa că ar fi indicat să-ți alegi un blog videochat care îți place și să citești în mod regulat postările sale. Există foarte multe bloguri de videochat interesante, mai ales că acum, ca să obțină o cât mai bună vizibilitate în mediul online, majoritatea studiourilor de videochat postează articole pe internet.

Așa că alege un blog care observi că este actualizat mereu și ori de câte ori ai timp liber, mai aruncă un ochi pe materialele sale. Dacă vei fi mereu la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu, meseria de model de videochat ți se va părea floare la ureche.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *