Search for content, post, videos

Cele mai bizare nume date copiilor de către vedetele de la Hollywood

Blue Ivy, Moonblood, Kal-El, Pilot, Apple, Kyd – nu sunt nume de personaje din basmele străine, ci numele pe care le poartă copiii vedetelor de la Hollywood.

Iederă Albastră sau Iederă Tristă, cam aşa s-ar traduce în limba română numele dat de Beyonce fetitei pe care abia a adus-o pe lume. Cântăreaţa şi soţul ei, Jay Z, au ales să-şi numească feţiţa născută recent Blue Ivy.

Actorul Nicolas Cage  şi-a botezat băiatul Kal-El, dupa numele lui Superman. Cage este cunoscut drept un fan infocat al desenelor animate.

Din sangele lui Stallone

Sangele Lunii? Este doar vorba de fiica lui Sylvester Stallone, care poartă numele Moonblood. Alegerea nu este chiar atât de spectaculoasă, dat fiindcă Stallone a jucat în şase filme Rocky şi în patru serii Rambo. Aşadar, putem spune că are “sânge rece”.

Persoanjul “Dave” din Alvin and the Chipmunks este nimeni altul decat Jason Lee. Inspirat de o melodie de la radio, el a decis să-şi numească bebelusul nou-nascut Pilot.

Dulce si biblic pentru fiica lui Gwyneth Paltrow

Apetisant ca un mar – e poate mult spus pentru fetita lui Gwyneth Paltrow si a vocalistului formatiei Coldplay. Celebrul cuplu a ales sa-si boteze copilul Apple, pentru că este “fruct atat de dulce si de minunat si de biblic”, a precizat actrita.

Nici nu e greu sa-i spui baiatului lui David Duchovny “Pustiule”, cand chiar asa il cheama. Cuplul David Duchovny – Tea Leoni si-a botezat copilul Kyd, omofon cu termenul englezesc “kid” (copil, pusti).

Ce legatura are Johnny Cash cu fiica luin Bono

Excentric dupa cum ne-a obisnuit, Bono a comis o noua “aroganta” cand a ales numele copilului sau: Memphis Eve. Este vorba de asocierea dintre un oras american (cunoscut ca loc natal al lui Elvis Presley, Johnny Cash si B.B. King) si cuvantul englezesc Ajun. Si nu este singurul membru al trupei U2 care a tinut ca urmasul sau sa iasa in evidenta prin nume. Chitaristul The Edge si-a botezat fiica Blue Angel (in traducere Inger Albastru sau, din nou, ar putea fi Inger Trist).

Geniu pe scena, dar in viata de familie da dovada de un umor greu de gustat. Frank Zappa si-a botezat ce-i patru copii Moon Unit, Dweezil, Ahmet Emuukha Rodan si Diva Thin Muffin Pigeen.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *