Search for content, post, videos

Cele mai bizare nume date copiilor de catre vedetele de la Hollywood

Blue Ivy, Moonblood, Kal-El, Pilot, Apple, Kyd – nu sunt nume de personaje din basmele straine, ci numele pe care le poarta copiii vedetelor de la Hollywood.

Iedera Albastra sau Iedera Trista, cam asa s-ar traduce in limba romana numele dat de Beyonce fetitei pe care abia a adus-o pe lume. Cantareata si sotul ei, Jay Z, au ales sa-si numeasca fetita nascuta recent Blue Ivy.

Actorul Nicolas Cage  si-a botezat baiatul Kal-El, dupa numele lui Superman. Cage este cunoscut drept un fan infocat al desenelor animate.

Din sangele lui Stallone

Sangele Lunii? Este doar vorba de fiica lui Sylvester Stallone, care poarta numele Moonblood. Alegerea nu este chiar atat de spectaculoasa, dat fiindca Stallone a jucat in sase filme Rocky si in patru serii Rambo. Asadar, putem spune ca are “sange rece”.

Persoanjul “Dave” din Alvin and the Chipmunks este nimeni altul decat Jason Lee. Inspirat de o melodie de la radio, el a decis sa-si numeasca bebelusul nou-nascut Pilot.

Dulce si biblic pentru fiica lui Gwyneth Paltrow

Apetisant ca un mar – e poate mult spus pentru fetita lui Gwyneth Paltrow si a vocalistului formatiei Coldplay. Celebrul cuplu a ales sa-si boteze copilul Apple, pentru ca este “fruct atat de dulce si de minunat si de biblic”, a precizat actrita.

Nici nu e greu sa-i spui baiatului lui David Duchovny “Pustiule”, cand chiar asa il cheama. Cuplul David Duchovny – Tea Leoni si-a botezat copilul Kyd, omofon cu termenul englezesc “kid” (copil, pusti).

Ce legatura are Johnny Cash cu fiica luin Bono

Excentric dupa cum ne-a obisnuit, Bono a comis o noua “aroganta” cand a ales numele copilului sau: Memphis Eve. Este vorba de asocierea dintre un oras american (cunoscut ca loc natal al lui Elvis Presley, Johnny Cash si B.B. King) si cuvantul englezesc Ajun. Si nu este singurul membru al trupei U2 care a tinut ca urmasul sau sa iasa in evidenta prin nume. Chitaristul The Edge si-a botezat fiica Blue Angel (in traducere Inger Albastru sau, din nou, ar putea fi Inger Trist).

Geniu pe scena, dar in viata de familie da dovada de un umor greu de gustat. Frank Zappa si-a botezat ce-i patru copii Moon Unit, Dweezil, Ahmet Emuukha Rodan si Diva Thin Muffin Pigeen.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *