Search for content, post, videos

Ceafă de porc cu noisette (biluțe) de cartofi

Va prezentam o noua reteta din cadrul emisiunii culinare ” Mama mea gateste mai bine”.

Timp de pregatire: 30 de minute

Ingrediente :

  • 500 g ceafa de porc feliata
  • piper alb si negru  , sare , cimbru , boia dulce
  • 500 g cartof
  • 200 ml smantana
  • 200 ml lapte
  •  100 g unt
  •   300 ml vin rosu
  •    3-4 linguri parmezan razuit
  •   1 lingurita miere

MOD DE PREPARARE

  •  Se curata cartofii, se taie in cubulete mici si se pun la fiert in apa cu sare
  • Carnea se taie in felii de grosimea unui deget si se condimenteaza
  • Feliile de carne se pun la fript in tigaia grill
  • Se unge un vas jenna cu putin unt in care se pun bucatile de carne fripte, unse cu putina smantana de gatit
  • Se adauga putin vin si se pun la cuptor cuptor.
  • Cartofii fierti se zdrobesc, se adauga parmezanul, smantana, unt si 2 linguri de lapte, astfel incat sa se obtina un piure.
  • Intr-o tava se pune hartie de copt, pe care se formeaza noisettele cu ajutorul unui poche.
  • Se pun la cuptor.
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *