Search for content, post, videos

Cea mai mare teama pe care o au femeile. Niciuna nu vrea sa recunoasca

Au trecut demult vremurile in care erai copil si nu aveai nicio grija. Acum esti femeie in toata firea, ai propriii tai copii si nu incetezi sa te intrebi unde a ajuns aceasta lume.

De ce sunt atat de multe pericole si ce poti face pentru a-ti tine copiii in siguranta?

Dar daca despre pericolele de pe strazi mamele nu se sfiesc sa vorbeasca, despre aceasta teama femeilor le este frica sa vorbeasca. Se tem si se simt rusinate. Nu care cumva celelalte femei sa le faca sa se simta inferioare. Nu care cumva ceilalti oameni sa creada ca nu sunt in stare sa aiba grija de copiii lor.

Daca nu v-ati dat seama, inca, cea mai mare teama a femeilor, pe care niciuna n-ar vrea nici in ruptul capului sa o recunoasca, este ca nu sunt mame bune.

Oamenii vor judeca indiferent ceea ce faci. Iar daca – printr-o intamplare – copilul ajunge sa faca ceva considerat „gresit”, mama va fi pusa la zid si va fi aspru criticata. Dar, oare, chiar atat de vinovata sa fie?!

In ciuda parerilor tuturor, deciziile pe care le iei in familia ta sunt cele mai bune pentru tine, pentru copiii tai si pentru momentul respectiv.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *