Search for content, post, videos

Ce trasaturi de personalitate ai in functie de inghetata preferata

Persoanele care prefera inghetatele clasice de ciocolata si vanilie nu sunt, neaparat, conservatoare sau chiar anoste, dupa cum ar crede multi. Iata ce trasaturi de personalitate dezvaluie alegerea preferata in materie de inghetata!

Corelatia dintre inghetata preferata si trasaturile de personalitate a fost analizata de medicul neurolog Alan Hirsch, fondatorul „Smell and Taste Treatment and Research Foundation”. Hirsch s-a folosit de mai multe teste de psihiatrie standardizate pentru a face corelarile statistice intre preferintele in materie de inghetata si trasaturile de personalitate nu atat de evidente pe care le are individul. Exista o zona din creier, lobul limbic, care este responsabil deopotriva de trasaturile de personalitate ale individului si de preferintele culinare ale acestuia. Hrisch a ales inghetata ca aliment de reper in studiu pentru ca este un produs culinar foarte popular, fiind deseori asociata cu copilaria. Iata rezultatele cercetarii!

Inghetata de vanilie – impulsivitate

Inghetata cu gust de vanilie este poate una dintre cele mai obisnuite preferinte, iar cei care o adora, care ar alege mai mereu inghetata de vanilie in loc de altceva, sunt firi energice si deseori impulsive, fiind dispuse sa-si asume riscuri, persoane care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe logica.

Inghetata de capsuni – introvertit

Iubitorii de inghetata cu gust de capsuni sunt, de regula, toleranti, devotati, dar si introvertiti.

Inghetata de ciocolata – pusi vesnic pe flirt

Persoanele care adora inghetata de ciocolata simpla sunt seducatori. Practic, le place sa farmece oamenii cu felul lor de a fi, sa le atraga atentia, sa flirteze, avand firi puternic seducatoare.

Inghetata de ciocolata cu menta – argumentativi

Amatorii de inghetata cu ciocolata cu menta sunt foarte ambitiosi, increzatori in fortele proprii si argumentativi, fiind tipul de persoane care solicita si ofera argumente logice pentru actiunile lor, refuzand sa faca ceva daca nu inteleg pe deplin firul logic.

Inghetata de ciocolata cu nuci – agresivi

Persoanele care adora inghetata de ciocolata cu fel de fel de nuci au tendinte de agresivitate in comportament, dar sunt totodata si buni ascultatori. Totusi tine de cat de mult intinzi coarda cu ei!

Inghetata cu cafea – dramatici

Iubitorii gustului de inghetata cu cafea sunt dramatici defel, traiesc momentul, negandindu-se si nefacandu-si, de regula, prea multe planuri de viitor.

Inghetata de stracciatella – generosi

Persoanele care tanjesc dupa bucatelele de ciocolata din inghetata de stracciatella sunt generosi, competent si cooperanti.

Inghetata cu crema de nuci pecan – constiinciosi

Fanii inghetate cu crema de nuci pecan (butter pecan) au firi constiincioase, fiind obisnuiti sa depuna tot efortul de care sunt ei capabili pentru a face treburile bine. Totodata, sunt foarte respectuosi, dar si tematori ca prin actiunile si gesturile lor ar putea in vreun fel sa raneasca sentimentele cuiva.

 

<

6 comments

 • <cite itemprop="author">George</cite>

  Minciuni! Imi place inghetata de ciocolata dar nu sunt pus pe flirt! nu am cu cine flirta!

 • <cite itemprop="author">George</cite>

  Deasemenea imi place si inghetata de cafea dar nu sunt delocdramatic. Lyla e o revista bun de sters la kur cu paginile ei.

 • <cite itemprop="author">George</cite>

  Lyla e o revista bun de sters la kur cu paginile ei.Dacaar fi si in format tiparit

 • <cite itemprop="author">Job Part-time</cite>

  Lucru legal la domiciliu.Cautam colaboratori/dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si internationala a cartilor electronice.Se lucreaza comod de la domiciliu maxim 3 ore pe zi (PART-TIME) sau FULL-TIME.Nu necesita experienta.Se ofera curs gratuit prin email de la zero cu durata de 12 zile.Se cere : calculator,conexiune la internet,rabdare,seriozitate,perseverenta.Plata castigurilor este garantata printr-un contract legal cu editura EPUBLISHERS.SRL.Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.Oferim si solicitam seriozitate!!!Castigul depinde numai de dvs.Pentru mai multe detalii trimiteti textul,,INFO,,la adresa de email: iulyiuly31@yahoo.com. Raspund la solicitari in maxim 24 de ore.

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  Stiind ce poti si ce visezi, treci repede la lucru. Exista în curaj, si geniu, si putere, si magie. Fa primul pas si mintea se va înfierbânta de gânduri, începe doar si opera se va desavârsi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">Alex Daniel Manolache</cite>

  OPORTUNITATE – locurile
  libere se ocupă foarte repede!!! Ocupaţi o poziție-cheie în acest proiect care
  vă va aduce avantaje considerabile, în funcție de implicare. Proiectul este
  foarte de complex și oferă tuturor celor înscriși posibilități mult mai mari
  decât cele oferite de un simplu loc de muncă. Citești, aplici, perseverezi și
  câștigi bani! Nu este nicio glumă, nicio țeapă, nici sistem piramidal și nici
  MLM! Nu este nimic ascuns pentru cei care se implică serios! Este o muncă
  foarte uşoară pe care orice om normal o poate face. Vă sunt necesare
  obligatoriu un calculator cu acces la internet, dorința de a
  învăța ceva deosebit și timp liber, timp în care puteți câștiga bani din
  ce în ce mai mulți! Programul vi-l faceţi personal. Veți fi îndrumat pas cu
  pas, cu atenție și răbdare. Ocupaţi așadar locurile vacante! Ofer și pretind
  seriozitate! Trimite textul ”PROIECT” la adresa damandaniduo@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *