Search for content, post, videos

Ce mesaj a postat Mama Geta după ce Culiță a făcut accident. Dureros ce a putut să scrie femeia

mama Geta si Culita Sterp

Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Toată familia îndrăgitului artist traversează clipe triste în aceste momente. Nimeni nu se aștepta că o să se ajungă aici, astfel că au păstrat tăcerea despre situația în care se află Culiță Sterp. Totuși, după ce a fost reținut pentru 24 de ore, mama Geta a avut prima reacție. Iată ce a scris în mediul online!

Nu mai este un secret pentru nimeni accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp în urmă cu scurt timp. Artistul a refuzat să oprească la controlul de rutină al polițiștilor, iar, cu o viteză mare, a trecut pe roșu, moment în care s-a izbit din plin cu un alt autoturism.

Asta nu este tot însă. Culiță Sterp a fost găsit de către oamenii legii și sub influența băuturilor alcoolice, fiind, cel mai probabil, motivul pentru care nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Încă din noaptea aceea, familia sa a fost reținută în a da detalii despre eveniment. Doar Iancu Sterp și Daniela, soția lui, au scris câte un mesaj în mediul online. Totul până acum, fiindcă și mama Geta și-a făcut simțită prezența.

Citește continuarea pe bzi.ro.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *