Search for content, post, videos

Ce inseamna daca l-ai visat pe Dumnezeu ori pe Iisus! Trebuie sa stii aceste semnificatii

Se spune ca atunci cand oamenii viseaza, creierul se distreaza. Deseori, insa, atunci cand visezi fiinte dragi, animale, actiuni sau alte intamplari, ai tendinta sa le ignori. Nu acelasi lucru se intampla, insa, cand ”vezi” in vis intruchipari ale divinitatii.

In ciuda faptului ca foarte putine dictionare de vise vorbesc despre aceasta semnificatie, intrucat foarte rar o figura atat de importanta apare in visele cuiva, exista numeroase marturii ale celor care l-au visat pe Dumnezeu ori pe Iisus si nu este important sa fii credincios ca sa ai un astfel de vis.

De cele mai multe ori, oamenii care l-au visat pe Iisus au avut ”imagini” ale suferintei, intrucat umilintele sale sfarsite prin crucificare revin in memoria colectiva. Totusi, aparitia lui Dumnezeu ori a lui Iisus in vis simbolizeaza perfectiunea, stralucirea, bunatatea sau chiar severitatea. Totusi, o persoana care vorbeste cu Dumnezeu in vis are motive de bucurie, intrucat toate dorintele i se vor indeplini. Ba mai mult, daca ii va intinde bratele, Dumnezeu ii va da astfel binecuvantarea si-l va asigura de bunastare.

De cealalta pare, insa, conform interpretarii realizate de Freud, psihanalistul austriac, un astfel de vis poate semnifica inlocuirea fricii de moarte. Mai exact, sa-l visezi pe Iisus ori pe Dumnezeu te va ajuta sa intelegi notiuni inedite precum sacrificiu, jertfa suprema ori vinovatie.

Interpretarea lui Carl Gustav Jung, visul in care iti apare Dumnezeu ori Iisus inseamna perfectiunea si este benefic, intrucat are puterea de a reda incredere, linistea si, de cele mai multe ori, persoanele care au un astfel de vis devin mai apropiate de spiritualitate.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *