Search for content, post, videos

Ce inseamna cand te mananca palma stanga sau palma dreapta

Ce inseamna cand te mananca palma stanga sau palma dreapta

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna cand te mananca palma stanga sau palma dreapta? Conform celor care practica chiromantia sau ghicitul in palma, se spune ca atunci cand te mananca palmele trec energii noi prin maini si prin brate.

Mana stanga este considerata cea pasiva, in timp ce mana dreapta este considerata cea activa. Nu doar in tara noastra se intalneste aceasta superstitie, ci si in foarte multe alte tari.

Citeste si: Semnificatia tuturor orelor fixe. Ce inseamna cand te uiti la ceas si este ora fixa?

Ce inseamna cand te mananca palma?

Romanii au numeroase traditii, obiceiuri si superstitii mostenite din generatie in generatie. Insa, putine sunt atat de prezente in viata de zi cu zi precum aceasta.

Se spune ca atunci cand te mananca palma stanga ai de dat bani sau de achitat diverse datorii, vei avea nevoie de servicii ori de o forma de ajutor, pentru care trebui sa platesti. Ca sa scapi de aceasta problema, se spune in popor ca cea mai buna varianta este sa atingi un obiect de lemn cu palma stanga.

Citeste si: Aspirina pentru legume si flori. Ce efecte uluitoare are acest medicament banal

Aceasta este o metoda prin care scoti din organism energiile negative. De aici provine si obiceiul de a bate intr-un lemn cand vorbesti despre ceva rau si nu vrei sa atragi astfel de lucruri in viata ta. Poti sa freci palma stanga de coltul mesei si ai scapat de griji, in cazul in care te mananca, conform Libertatea.

Atunci cand te mananca palma dreapta, se spune conform superstitiilor populare ca ai bani de luat sau ca vei oferi niste produse sau servicii pentru care vei primi la schimb o remuneratie. Energia iese din corpul tau atragand banii spre tine.

Citeste si: Cum salvezi hainele arse cu fierul de calcat. Ai nevoie de un cub de zahar si un alt obiect banal, din casa

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *