Search for content, post, videos

Cate sanse ai sa te imbogatesti? Cifra destinului tau are raspunsul!

Tu stii ce spune data nasterii tale despre tine, potrivit numerologiei? Iti este sortit sa-ti intalnesti marea dragoste, sa faci cariera sau sa te imbogatesti? Cifra destinului tau iti poate oferi foarte multe informatii cu privire la lucrurile care ti se vor intampla de-a lungul vietii, asadar nu ar trebui sa o ignori.

Vrei sa afli ce sanse exista sa devii bogat/a? Calculeaza-ti cifra destinului si vei sti cat te ajuta astrele sa cunosti luxul si belsugul. Aduna cifrele datei tale de nastere (zi, luna, an) si apoi cifrele numarului pe care l-ai obtinut, in mod repetat daca este nevoie, pana cand obtii o cifra cuprinsa intre 1 si 9.

Exemplu: 12.03.1980 => 1+2+0+3+1+9+8+0 = 24 => 2+4 = 8!

Iata care este semnificatia cifrei destinului in ceea ce priveste aspectul financiar al vietii tale:

Numarul destinului este 1

Destinul tau este sa te imbogatesti, insa trebuie sa faci acest lucru pe cont propriu. Este foarte important sa inveti sa iti asumi riscuri si sa fii perseverent/a, indiferent daca ai parte sau nu de sustinerea celor din jurul tau. Ai idei creative pe care le poti valorifica doar singur/a, asa ca nu incerca sa atingi succesul financiar prin colaborari cu alte persoane.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *