Search for content, post, videos

Bianca Dragusanu, la cutite cu Cristi Brancu! Diva nu s-a putut abtine: ”Mai am niste posete, poate vrea sa-i cumpere sotiei sale!”

E scandal in showbiz, iar protagonisti sunt Cristi Brancu si Bianca Dragusanu. Totul s-a petrecut dupa ce prezentatoarea TV a facut publice in mediul online mai multe imagini in care anunta ca isi vinde mai multe genti, pantofi ori accesorii.

Cristi Brancu s-a aratat intrigat de gestul ei si s-a intrebat de ce face asta Bianca sugerand ca aceasta ar avea nevoie de bani. Intr-un live pe internet, Bianca Dragusanu i-a dat o replica acida moderatorului de la Antena Stars.

“Dar am inteles ca am un fan, fanul meu numarul unu, domnul Brancu, care este foarte atent la Instagramul meu. Hmm… Ce credeti? Am auzit ca aseara ar fi spus despre mine ca imi vand posetele si ochelarii pe Instagram. Da, si ce daca le vand? Cristian, stii de ce le vand? Pentru ca am foarte multi ochelari la fel”, a spus Bianca Dragusanu.

“In mod special fac acest live pentru prietenul meu Cristian Brancu care imi tine evidenta la ce vand si la ce cumpar. Am observat ca este fanul meu si este atent la ce imi cumpar de obicei. Si mai am niste posete, poate vrea sa ii cumpere sotiei sale. Le vand pentru ca ma plictisesc repede de ele si imi cumpar extrem de mult. Fac shopping in fiecare saptamana”, a mai spus Bianca Dragusanu.

La emisiunea Agentia VIP, pe care o modereaza la Antena Stars, Cristi Brancu i-a dat si el replica Biancai Dragusanu.

“Cea mai recenta postare a Biancai Dragusanu imi este dedicata. Am spus aseara de ce ar vinde lucrurile ei. Asta imi arata ca se potriveste cu Tristan Tate, ca si el arata portofele si genti de bani. Daca ea a vrut sa ne arate ochelari ne bucuram foarte mult. Multumesc foarte mult, Bianca!”, a afirmat Crist Brancu.​

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *