Search for content, post, videos

Augustin Viziru, marturisiri despre fostele sale relatii: ”Minteam si cand dormeam!”

Augustin Viziru a ales sa-si tina relatiile departe de ochii curiosi ai fanilor, insa de curand, el a vorbit despre casnicia sa esuata si a oferit detalii nestiute de nimeni.

Invitat in cadrul unei emisiuni TV, el a dezvaluit ca este de parere ca n-ar fi trebuit sa fie intr-o relatie la varsta de 20 de ani.

„Eu consider, din punctul meu de vedere, ca sa fii un om implinit ai nevoie de o familie. pentru ca familia iti ofera liniste. Eu ma simt bine in momentul de fata.(..) Ce-am invatat din fosta mea casnicie a fost un singur lucru. Din pacate, noi ce vedem cand suntem mici facem in oglinda cand ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce sa caut intr-o relatie din punctul meu de vedere. Pentru ca eram tanar, faceam ce voiam si totusi ideea..

M-am bagat intr-o relatie mai mult de dragul de a avea o relatie. Dar eu, in toata relatia mea, minteam si cand dormeam. Traiam intr-un stres permanent. Iar in ultima vreme, eu am considerat ca nu mai e cazul sa mint niciodata. Pe nimeni. Transformarea e destul de radicala. Dar adevarul asta e, daca nu minti niciodata, esti foarte relaxat pentru ca nu ai nimic de ascuns. Ideea e ca sunt mult mai ok asa si mult mai relaxat asa. Si asa pot sa-mi vad de ce am facut, de treburile mele. Daca o sa gasesc persoana potrivita n-am sa ezit nicio secunda”, a explicat Augustin Viziru.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *