Search for content, post, videos

Atelier de dezvoltare personala la Teatrul Nottara

Teatrul „Nottara” si Asociatia Vizual va invita sa participati luni, 9 aprilie, de la ora 11.00 (sala „George Constantin”), la intalnirea cu tema „ADEVARATUL EU”

Teatrul „Nottara” a gazduit, la Sala “George Constantin”, luni, 2 aprilie, lansarea programului “Descopera puterea din tine”, initiat de Asociatia Vizual. Este vorba de un proiect de dezvoltare personala adresat mai ales adolescentelor si tinerelor cu varste intre 15 si 28 de ani. Programul va cuprinde o serie de intalniri-ateliere motivationale interactive.

Evenimentele sunt programate in lunile aprilie si mai, in program avand si un spectacol de teatru, “Marina si celalalt” de Valeria Moretti, cu Cristina Stoica Ivanciuc si George Alexandru, in regia lui Laurentiu Calomfirescu (premiera va avea loc miercuri, 25 aprilie).

Invitati de seama

Amfitrionul proiectului – Diana Lupescu, actrita si regizor de teatru. Invitati speciali au fost: Monica Dascalu – prezentator al stirilor ProTV, Magda Niculescu – Life & Leadership Coach, Rise and Shine Coaching, Marinela Tepus – directorul Teatrului “Nottara”, dr. Minerva Boitan – senator etc. Dupa cum se poate vedea, este vorba de femei cu personalitate, femei care au o cariera si o viata implinita. Acestora li se vor alatura si altele din toate domeniile socio-culturale: sportive, actrite, crici de teatru, critici literari, medici, manageri etc.

De ce am ales personalitati feminine cu profesii atat de diferite si cu un statut bine definit in societate?

Pentru ca ele stiu ca tinerele fete au nevoie de modele, altele decat cele "cool" promovate in media ultimilor ani. Pentru ca povestile, piedicile si succesul lor trebuie impartasit, impreuna cu ceea ce le-a ajutat sa devina independente si sigure pe sine.

Intr-o lume tot mai confuza, care promoveaza modele din cele mai gresite, in care reperele lipsesc cu desavarsire, e natural ca tinerii sa se piarda intre ele. Programul initiat de Asociatia VIZUAL le insoteste pe tinerele fete intr-un demers care le va ajuta sa-si raspunda la intrebari ca: Cine sunt eu? Cine vreau sa fiu? Ce e important in viata mea? De ce un program adresat tinerelor?

Pentru ca sunt cele mai vulnerabile, cele mai expuse tentatiei de a razbi in viata fara efort sau cu un efort minim, pentru ca sunt cel mai usor de sedus si de manipulat. In acest context, Asociatia Vizual si Teatrul “Nottara” incearca sa (re)puna in discutie idei aparent prafuite: Dupa ce principii ne ghidam in viata? Care sunt valorile societatii de azi? Dorim sa avem o viata echilibrata, cu repere solide?

Atelierele noastre continua luni, 9 aprilie, la Teatrul „Nottara” (Sala „George Constantin”), ora 11.00. Provocarea pe care specialistul nostru Magda Niculescu, Life & Leadership Coach – Rise and Shine Coaching – o lanseaza saptamana aceasta este:

 ADEVARATUL EU – Misiunea personala

Cat din ceea ce sunt e imprumutat de la altii si cat e autentic „eu"?

Cum sa ma descatusez, astfel incat sa fiu eu-eu?

Ne-am nascut pentru un scop anume fiecare?

Care este acela, cum il pot afla si cum sa nu-l ratez?

 Invitatele speciale sunt:

Monica Dascalu – prezentator al stirilor ProTV, Gabriela Szabo – atlet de renume mondial, Ioana Avadani – Director al Centrului pentru Jurnalism Independent, Marinela Tepus – directorul Teatrului “Nottara”, dr. Minerva Boitan – senator etc.

La fiecare dintre ateliere vor participa artisti, profesori, sportivi, lideri ai societatii civile, medici, cercetatori, manageri cu performante in afaceri, scriitori, jurnalisti, elevi si studenti.

Parteneri ai programului „Descopera puterea din tine”: ART ACT MAGAZINE si Adevarul

Intrarea este libera.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a Asociatiei: http://www.facebook.com/AsociatiaVizual

si http://www.riseandshinecoach.com/

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *