Search for content, post, videos

Asigura-le o viata lunga hainelor tale!

Fie ca iti place sa investesti in haine de calitate superioara pentru care esti dispusa sa-ti dai uneori si ultimii banuti din buzunar, fie ca preferi piesele la preturi accesibile care sa nu-ti ruineze bugetul, extinderea duratei lor de viata va fi intotdeauna un obiectiv de dorit. Afla, asadar, cum iti poti ingriji in mod corespunzator hainele preferate si cum poti arata fabulos pentru mai mult timp, imbracandu-le.

Desi exista o pondere insemnata a acelora care pledeaza pentru achizitionarea unor piese vestimentare costisitoare, invocand calitatea inalta si durata lunga de viata, adevarul este ca sunt o serie de haine mai ieftine care daca vor fi ingrijite corespunzator vor ramane impecabile pentru mai multa vreme si-ti vor oferi bucuria afisarii unei tinute fermecatoare, ireprosabile. 

Selectarea pieselor de imbracaminte poate fi un pas important, care de cele mai multe ori pare sa fie trecut cu vederea. Intelegerea propriei personalitati este unul dintre secretele de care merita sa te folosesti, deoarece aceasta iti va dicta de cele mai multe ori care sunt alegerile ideale pentru tine.

Nu-ti indrepta atentia asupra etichetei numai pentru a afla pretul, ci retine faptul ca, daca nu vei urma instructiunile referitoare la intretinere inscrise pe aceasta, hainele tale se vor uza mult mai repede.

Daca un anumit articol de imbracaminte necesita curatare uscata, acest lucru atrage dupa sine mai multe drumuri facute la o curatatorie chimica si, implicit, cheltuieli suplimentare. Analizeaza aceasta situatie inaine de achizitionare si hotaraste daca iti doresti sa faci frecvent acest lucru.

O alta greseala foarte des intalnita se refera la eliminarea neglijenta a etichetei, fara a se folosi o foarfeca. In acest caz pot aparea gauri mici in materialul piesei respective, fapt ce atrage ruinarea aspectului si degradarea calitatii acesteia.

Modul in care obisnuiesti sa-ti speli imbracamintea poate avea o influenta majora asupra duratei de viata pe care i-o poti asigura. Daca vei opta pentru spalatul cu apa rece vei avea nu numai surpriza reducerii facturii de enegie electrica ci si pastrarea calitatii acesteia. Cei mai multi detergenti sunt suficient de puternici pentru a curata hainele, chiar si in apa rece, deci nu exista niciun motiv sa nu incerci si tu acest lucru.

Incearca sa-ti gestionezi diversele obiceiuri si sa renunti la cele care nu-ti sunt de folos. Pentru a evita petele de parfum care pot arata dezagreabil pe hainele tale, evita pur si simplu aplicarea acestuia dupa ce te imbraci. Daca esti o fire distrata, perdispusa la mici accidente, precum rasturnarea cescutei de cafea, opteaza pentru culorile inchise, ideale pentru confortul tau.

Separarea hainelor in functie de culoare, inainte de a le spala, este o alta metoda destul de evidenta pentru a le pastra intr-o stare buna pentru mai mult timp. Acorda o atentie deosebita cantitatii de detergent si balsam pe care o folosesti, intrucat si acest aspect este deosebit de important.Totodata, spala blugii pe dos pentru a le pastra culoarea vie mai multa vreme.

Calca articolele de imbracaminte numai atunci cand aceasta operatiune este cu adevarat necesara, intrucat calcatul frecvent este un alt factor care ar putea uza mult mai repede hainele tale. 

Fii atenta la modul in care le depozitezi. Nu atarna pe umeras o haina care-si poate pierde rapid forma initiala. In mod similar, evita impachetarea articolelor care se sifoneaza foarte repede. 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *