Search for content, post, videos

Asa elimini mirosul de tigara din casa. Cele mai ieftine trucuri

Ca sa elimini mirosul de tigara din casa te poti folosui de o serie de trucuri ieftine la indemana oricui.

Eliminarea mirosului de tigara din casa se poate face cu o serie de produse naturale din gospodaria oricui, dupa cum urmeaza:

Asa elimini mirosul de tigara din casa cu coji de portocale.

Portocalele se curata si coaja lor se amesteca cu cea a altor citrice. Amestecul obtinut se pune intr-un borcan care se lasa in camerele unde se fumeaza. Cojile de citrice atrag fumul de tigara in aproximativ 2 ore si curata aerul din camera.

Asa elimini mirosul de tigara din casa cu otet de mere

Otetul de mere se freaca foarte bine in covoare, cu o perie speciala de covoare. Are proprietatea de a scoate fumul de tigara din fibrele covorului si totodata de a readuce fibrele la culoarea lor initiala.

Asa elimini mirosul de tigara din casa cu zat de cafea

Daca pui zatul de la cafea in filtre de hartie pe care le amplasezi in diferite locuri din casa, atunci in maxim o saptamana camerele unde se fumeaza vor fi reimprospatate. Zatul se schimba o data pe saptamana, pentru efect maxim.

Asa elimini mirosul de tigara din casa cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se foloseste pe covoare, la fel ca si otetul de mere. Insa, se presara pecovoare apoi se lasa sa actioneze cateva 3 ore. Dupa aceea, bicarbonatul de sodiu se aspira si astfel mirosul de tigara va fi eliminat.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *