Search for content, post, videos

Andreea Raicu, goala la 41 de ani! Mesajul incredibil al vedetei dupa ce a renuntat la haine: ”Mi-a fost rusine cu corpul meu”

Andreea Raicu a fost protagonista unui pictorial absolut senzational in urma cu putin timp, intrucat a acceptat provocare a de a poza goala.

In varsta de 41 de ani, Andreea Raicu a acceptat sa pozeze goala pentru revista Unica, totul din dorinta de a le incuraja pe femei sa se accepte asa cum sunt.

Ba mai mult, vedeta a oferit detalii inedite despre viata ei si a dezvauit ca multa vreme i-a fost rusine cu trupul ei.

„Ma bucur ca am facut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru ca stiu ca daca le-as fi facut in urma cu cativa ani, cu siguranta rezultatul nu ar fi fost acesta. De ce? Pentru ca la vremea respectiva nu aveam curajul necesar sa ma «dezbrac» de inhibitii, masti si rusini imprumutate. Da, oricat de incredibil de crezut ar fi, si mie mi-a fost rusine de corpul meu si cu cat incercam mai tare sa ascund acest lucru, cu atat mai oribil ma simteam in sinea mea, eu cu mine“. a declarat Andreea Raicu.

Ba mai mult, ea a dezvaluit si faptul ca multa vreme a fost obsedata sa-si controleze imaginea: „Nu voiam sa incerc nimic nou pentru ca imi alesesem o imagine cu care eram confortabila. Stiam foarte bine ce vreau sa transmit, care e imaginea care ma descrie perfect si cu care ma simt cel mai bine. Mesajul meu era: eu sunt o femeie puternica, frumoasa, fara defecte, independenta, care nu poate fi atinsa de nimic si care nu are nevoie de nimic.

Acum ma si amuz cand ma vad pe copertele revistelor in care am pozat distinsa si distanta, greu de atins si deloc vulnerabila. Pentru ca da, asta am vrut si am reusit sa transmit multi ani… pana intr-o zi in care am inteles ca feminitatea este cel mai frumos lucru pe care il poate avea o femeie, vulnerabilitatea de asemenea.“

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *