Search for content, post, videos

Andreea Banica, marturisiri neasteptate! De ce nu isi mai doreste copii: ”Mi-ar placea sa…”

Andreea Banica este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Se mandreste cu o silueta de invidiat, cu o cariera de succes si cu o familie frumoasa.

Cand nimeni nu se astepta, Andreea Banica a facut anuntul ca este insarcinata cu Noah, baietelul care are un an si jumatate, insa ea e hotarata sa se opreasca aici.
„Este suficient. Mi-ar placea sa inteleaga toata lumea ca ne-am oprit la doi copii si ca suntem fericiti asa cum suntem. Mi-ar fi placut sa fac mai multi copii poate mai devreme. Pe la 25 de ani mi-ar fi placut sa fac 2-3 copii, dar asa a fost momentul sa fie acum.

La 38 de ani sa-l fac pe Noah… Este bine. Vreau sa fiu o mama tanara si cu conceptii actuale, nu vreau sa ajung la 50 de ani si sa nu-mi inteleg copilul. Mi-as fi dorit sa fiu o mama si mai tanara, sa se mandreasca copiii mei cu mine. Cand eram mai mica imi placeau copiii care aveau mame tinere”, a declarat Andreea Banica pentru revista Viva.

De curand, insa, artista a fost nevoita sa -si ia la revedere de la bona copiilor sai, intrucat s-a intors la familia ei, in Filipine.

„Draga prietena buna si dadaca, Luna, au trecut doi ani extrem de rapid si probabil ca a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata noastra. Chiar daca trebuie sa te intorci la familia ta care are nevoie de tine, si eu si Lucian te consideram parte din familie. Te iubim si te respectam si iti multumim pentru tot ceea ce ai facut pentru Noah Andrei. Oricand vei simti ca ai nevoie de ajutor, te rog sa nu uiti ca ai o familie in Romania, oricand gata sa te ajute. Iti suntem foarte recunoscatori”, a scris Andreea Banica in mediul online, in urma cu putina vreme.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *