Search for content, post, videos

Andra, primele declaratii despre cel de-al treilea copil: ”Am spus mereu ca ne dorim multi”

De-a lungul timpului au aparut numeroase speculatii ca Andra ar fi insarcinata pentru a treia oara, iar acum cantareata a vorbit despre aceste zvonuri.

Andra a ridicat un semn de intrebare acum cateva zile cand, in prezenta Adelei Popescu, a afirmat ca este si ea insarcinata, mangaindu-se pe burta. Acum, insa, in cadrul unui interviu pentru VIVA!, ea a lamurit totul.

”Da, cred ca lumea s-ar bucura, mai ales pentru ca noi am spus mereu ca ne dorim multi copii si atunci se si asteapta la vestea asta. Numai ca nu e inca momentul, sunt implicata in multe proiecte si Eva e inca mica. Vreau sa ma bucur de primii ani ai fiecaruia dintre copii, sa nu vina bebe si sa ratez multe etape din primii ani ai Evei. Si pe David l-am putut vedea invatand sa mearga, sa vorbeasca, sa faca tot felul de lucruri. Asadar, mai asteptam sa mai creasca Eva un pic pana sa ne gandim serios la al treilea copil.”, a marturisit ea.

De asemenea, artista a mai vorbit despre asta si in cadrul unui interviu: ”Ne gandim la asta, da. Dar vrem sa mai creasca Eva, sa inceapa gradinita. Apoi vom vedea daca mai suntem dispusi sa o luam de la capat!”, spunea ea anul trecut.
Andra si Catalin Maruta au impreuna doi copii, David si Eva, de sapte ani, respectiv trei ani.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *